Copacul „prieteniei” plantat de Macron și Trump s-a uscat

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Copacul prieteniei, plantat de Emmanuel Macron și Donald Trump pe peluza de sud a Casei Albe, ca simbol al prieteniei dintre țările lor, s-a uscat. Puietul de stejar fusese plantat în timpul vizitei de stat în SUA a președintelui francez din aprilie 2018.

Cei doi șefi de stat au folosit lopeți aurii atunci iar momentul a fost unul simbolic, având în vedere că Donald Trump și Emmanuel Macron aveau atunci o strânsă prietenie.

France Presse a relatat ce s-a întâmplat de fapt. Pomul fusese adus dintr-o pădure din nordul Franței, unde 2000 de soldați americani au murit în Primul Război Mondial. După ce a fost băgat în pământ de cei doi președinți, a fost scos ca să fie adus în carantină.

Aceasta este procedura standard pentru orice organism viu adus în Statele Unite, a spus ambasadorul francez de atunci. Stejarul trebuia să fie replantat, dar asta nu s-a mai întâmplat deoarece a murit în timpul carantinei.

În prezent, relația dintre Donald Trump și Emmanuel Macron s-a răcit. Cei doi lideri s-au certat pe subiecte diverse, de la Iran la NATO.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fratele asasinat al lui Kim Jong-un era informator pentru CIA
Kim Jong-nam, fratele vitreg al dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, asasinat în Malaezia în 2017, era ...