Posibilul CANDIDAT al PSD la președinție poartă mesajul: #insistpentruRomania

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Vizita de la Sulina a președintelui PSD, Viorica Dăncilă, cu Eugen Teodorovici, ales la Congresul PSD în funcţia de preşedinte executiv, precum și tricoul purtat de cel din urmă cu mesajul #insistpentruRomânia fac din actualul ministru un prezidențiabil, susțin surse din interiorul partidului de guvernământ.

 

În prezent, o firmă de sondaje de opinie realizează o cercetare socială pntru măsurarea încrederii populației în Şerban Nicoale, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu, Eugen Teodorovici sau Călin Popescu Tăriceanu.

Surse social democrate vorbesc despre şanse din ce în ce mai mici ca preşedinele ALDE să fie candidatul coaliţiei la alegerile prezidenţiale de la finalul anului, potrivit Digi24.ro

Marţi urmează să aibă loc o şedinţă a coaliţiei în care să fie discutat şi subiectul candidaturii la prezidenţiale, însă Călin Popescu Tăriceanu, mai mult ca sigur, va candida doar din partea ALDE. Totuşi, mai multe organizaţii ALDE din ţară, care au vrut să transmită concomitent mesaje pentru a-i cere lui Tăriceanu să îşi anunţe candidatura, au fost rugate să mai aştepte până la o decizie a social democraţilor.

Din sondajele PSD lipseşte Gabriela Firea, care până recent, în toate cercetările partidului era creditată cu prima şansă dintre posibilii candidaţi PSD. Primarul Capitalei a anunţat însă că nu îşi doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale.

Ciorbă de pește cu apă din Dunăre

La ultima ieşire a conducerii PSD, cea din weekend, de la Sulina, Eugen Teodorovici  şi Viorica Dăncilă au fost în centrul atenţiei. Au jucat ping pong, s-au plimbat pe malul mării, şi-au amintit de taberele de la Sulina şi au dat de înţeles presei că puterea în PSD este la ei. Teodorovici a povestit cum mânca ciorbă de pește cu apă din Dunăre.

Citește și: Adi Minune a răsunat la Neversea! Participanții n-au avut timp să spună că nu le plac manelele

Eugen Teodorovici ar 47 de ani. Ocupă postul de ministru de finanțe unde s-a remarcat ca un bun profesionist, fiind apreciat de către funcționari. În 2008 a candidat pe listele PNL Vrancea, fără a reuși să devină senator. Ulterior a trecut la PSD, iar în 2012 a ajuns senator de Buzău. Imediat a fost numit de către Victor Ponta ministrul fondurilor europene.

Citește și: EUGEN TEODOROVICI anunță primele măsuri din PLANUL întoarcerii românilor din DIASPORA

Fire liberală, propune programe care aduc valoare adăugată

Teodorovici este un om extrem de calculat. A atras atenția încă de acum o lună că veniturile prognozate la buget nu sunt aceleași ca cele prognozate și că există un deficit de 11 miliarde de lei și trebuie recuperate 7 miliarde de lei.

A propus tuturor ministerelor, printr-o serie de adrese să limiteze cheltuielile și să restructureze aparatul administrativ. Fire liberală a propus finanțarea proiectelor care aduc valoare adăugată.

A propus tăierea programelor sociale, cum ar fi primul ghiozdan sau programul care își propunea să susțină elevii conștincioși cu 10 le pe zi, ca o premiere pentru cei care nu chiulesc.

 

Viorica Dăncilă pregăteşte o remaniere, în urma căreia din guvern ar urma să plece Carmen Dan, Petre Daea, Ecaterina Andronescu, Răzvan Cuc. Conform unor surse, pentru a-i face pe plac lui Teodorovici, Dăncilă ar urma să îl remanieze şi pe vicepremierul Daniel Suciu, cu care Teodorovici a avut o dispută înainte de Congres.

În campanie, Teodorovici ar putea folosi mesajul pe care l-a purtat inclusiv pe tricoul cu care a plimbat-o pe Dăncilă pe malul mării: #insistpentruRomânia.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ALEGERI GRECIA / Dinastia creștin-democrată se reîntoarce la PUTERE
Conform rezultatelor parţiale după numărarea a 40% din buletinele de vot, Noua Democraţie, are 39,7% ...