Mai multe edituri au refuzat cartea scrisă de ELENA UDREA. VEZI cine o va PUBLICA!

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

ELENA UDREA a scris o carte despre peripețiile din Costa Rica și nu numai. Jurnalistul Ion Cristoiu a povestit că a primit un mesaj de la ea:

„Am avut o minimă corespondență. Mi s-a adresat cu un mesaj foarte interesant, acum vreo două luni. Mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că lucrează la o carte inclusiv cu ce i s-a întâmplat ei în Costa Rica iar editurile din România o refuză pentru că atacă statul paralel. Știa că am împreună cu Adrian Sârbu o editură și a întrebat dacă o pot publica. Sigur că am anunțat că da și am așteptat să îmi trimită primele pagini sau cartea. A venit cu carte cu tot”, a precizat Ion Cristoiu la România TV.

Citește și Cui îi e frică de Elena Udrea? Marius Ghilezan: Cel puțin trei oameni tremură!

Ion Cristoiu este jurnalistul care deține jurnalul secret al Elenei Udrea de dinainte de plecarea în Costa Rica.

Cristoiu: „UDREA va relua bătălia cu sistemul”

Ion Cristoiu a mai spus că, dacă Elena Udrea va relua bătălia cu sistemul, pe fondul condamnării lui Liviu Dragnea și al retragerii PSD din această zonă de dezbatere, nu este exclus ca fostul ministru să se relanseze pe scena politică.

Citește și ALEXANDRA, noua vedetă literară a concursului ”Basmele Reginei Maria”

„Udrea vine într-un climat foarte avantajos. Ea continuă bătălia cu sistemul, scoaterea din joc a lui Dragnea și ieșirea PSD din campania împotriva sistemului, a abuzurilor o aduce și pe ea în prim-plan alături de Pleșoianu și alți câțiva care mai susțin această teză din punct de vedere public. Deci poate să se relanseze dacă va susține în continuare această bătălie împotriva abuzurilor sistemului, repet într-un climat în care PSD și comunicatorii PSD s-au retras din bătălie. Elena Udrea are avantajul în această bătile deoarece nu e înregimentată în niciun partid. Nu cred că a venit să candideze la prezidențiale. E foarte bine că a venit, ea trebuie să se apere acum la proces pentru că era aberant. Se relua procesul și ea era în Costa Rica. Este foarte bine din punct de vedere al opiniei publice, e în România, nu mai e fugară, probabil ar putea să vină și Alina Bica. Și ea va fi beneficiara deciziei CCR privind completurile de 3”, a conchis Ion Cristoiu, scrie Mediafax.

foto: manuscrisul lui Dorian Gray

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Casele lui Iohannis, ultimele procese. Președintele ar putea pierde totul!
În toamna acestui an, la Curtea de Apel Alba Iulia se va judeca ceea ce, ...