Tăriceanu îl DESFIINȚEAZĂ pe Iohannis după decizia CCR: Demisia! Imediat însemnând imediat!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac necruțător la adresa lui Klaus Iohannis, după ce Curtea Constituțională a arătat că referendumul inițiat de locatarul de la Cotroceni a fost degeaba. Șeful Senatul l-a acuzat pe fostul primar că a atras românii într-o aventură nesăbuită, care a fost doar un joc împotriva democrației.

Liderul ALDE a spus că Iohannis și-a urmat doar propriile interese electorale, într-o manieră meschină și egoistă, ignorând toate semnalele de alarmă venite de la experți și specialiști. Călin Popescul Tăriceanu a notat că locatarul de la Cotroceni s-a comportat ca Marele Cârmaci în toate aventura cu referendumul, aventură ce a ajuns astăzi la final.

În urmă cu puține ore, Curtea Constituțională a invalidat propunerea președintelui Klaus Iohannis privind interzicerea amnistiei și a grațierii pentru persoane acuzate de corupție. E important de precizat că a existat unanimitate cu un scor de 8-0! Asta spune totul despre cât de constituțională a fost ințiativa dlui Klaus Werner Iohannis!

Decizia CCR este de o maximă gravitate și nu poate rămâne fără urmări pe măsură.

Ea denotă că președintele Klaus Iohannis a atras poporul într-o aventură nesăbuită, momindu-l să facă un joc împotriva democrației însăși. Pentru că amnistia și grațierea – însemnând clemența față de oameni aflați în situații speciale – sunt măsuri care s-au născut odată cu istoria, acum mii de ani și nimeni nu și-a permis vreodată, nici chiar comuniștii, să le știrbească.

Klaus Iohannis nu are nicio scuză: a fost prevenit. După ce și-a anunțat intențiile s-au scris nenumărate articole și analize, s-au tras semnale de alarmă de către specialiști, a fost tras de mânecă până și de susținători ai lui.

Am făcut-o și noi în repetate rânduri, dar fără să-l înduplecăm. Parlamentul României a respectat votul de la 26 mai și a propus proiecte de legi care să pună în practică dorințele dlui Iohannis, chiar dacă a avertizat că inițiativele sunt în afara legii fundamentale.

Nimic nu l-a impresionat, nimic nu l-a abătut din drumul spre satisfacerea egoistă, meschină, a intereselor politico-electorale proprii.

Klaus Iohannis a reușit să pună voința poporului român în cea mai delicată, mai gravă poziție cu putință, aceea de a se exprima împotriva unor reguli aproape sacre ale statului de drept, întâlnite în toate țările civilizate ale lumii.

Klaus Iohannis nici măcar nu a lăsat poporul să aleagă cum crede de cuviință, ci a cerut răspicat și neîncetat poporului să aleagă așa cum vrea președintele: cine nu e cu mine, e împotriva mea!

Klaus Iohannis a târât în aventura lui și Parlamentul României, nevoit să se implice în transpunerea în viață a ideilor Marelui Cârmaci.

Pentru gravele tentative de abatere a României de la normele statului de drept universal, anihilate azi de Curtea Constituțională, președintele Klaus Iohannis trebuie să demisioneze necondiționat și imediat din funcție.

Imediat însemnând imediat!

JUDECĂTORII CCR au decis: #Referendumul lui IOHANNIS, degeaba

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
NASA a publicat poze din „CULISELE” primei călătorii pe LUNĂ! Galerie foto!
NASA a publicat pe contul său de Flickr o serie de fotografii inedite, din culisele ...