Simona Halep: Maica Domnului e mereu în gândul meu!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Într-un interviu oferit pentru Basilica.ro în contextul primirii celei mai înalte distincții a Patriarhiei Române, Simona Halep și-a mărturisit evlavia pe care o are față de Maica Domnului.

Întrebată care este motivul atașamentului ei față de credință, campioana a mărturisit că dragostea față de Dumnezeu și Maica Domnului i-a fost insuflată „din familie”.

„Niciodată nu m-am ferit să mărturisesc credința în public”, a spus câștigătoarea turneului de la Wimbledon care face mereu semnul Sfintei Cruci pe terenul de tenis și mulțumește Celui de Sus pentru victoriile sale.

Basilica.ro: Aveţi un sfânt drag pe care îl invocaţi mai des când aveţi nevoie de ajutor?

Simona Halep: Maica Domnului e mereu în gândul meu!

Basilica.ro: Sunteți foarte atașată de familie. Aţi dedicat trofeul de la Wimbledon mamei dumneavoastră. Cât de mult credeţi că ajută relaţia sănătoasă cu părinţii în formarea unui tânăr?

Simona Halep: Ca să poți realiza lucruri mărețe în această viață ai nevoie de sprijinul total al părinților. Fără ei consider că nu ai puterea interioară necesară.

Basilica.ro: În scrierile Sfinţilor Părinţi se utilizează termeni sportivi pentru a descrie nevoinţele duhovniceşti sau eforturile spirituale, în special pentru că în ambele domenii este necesară disciplină şi perseverenţă. Cât de mult au cântărit aceste lucruri în atingerea performanţelor sportive?

Simona Halep: Disciplina este cea mai importantă latură a performanței. Perseverența este necesară pentru a putea merge înainte după fiecare eșec.

Basilica.ro: Pentru a se îngriji de sănătatea trupului, nu doar de cea sufletească, Biserica propune diverse competiţii sportive pentru copii la nivel parohial şi eparhial. Ce părere aveţi despre aceste iniţiative ale Bisericii?

Simona Halep: O inițiativă deosebită. Sportul e bun pentru sănătate și pentru relaxare mentală. Toți avem nevoie de energie pozitivă, iar sportul ajuta foarte mult!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un Rege de Sfântul Ilie
La 20 iulie 1927, la Castelul Pelişor, se stingea, doborât de boală, Regele Ferdinand I ...