LIDER ALDE: „De ce e mai frecventabil PRO ROMÂNIA decât PSD?”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Deputatul ALDE Marian Cucșa, şeful filialei TIMIŞ,  scrie pe Facebook că, în calitate de membru fondator al partidului, ca deputat și președinte de filială, în calitate de vicepreședinte ALDE, a adresat multe întrebări în forurile de conducere ale partidului și nu a primit răspunsuri.

„Am fost printre primii care au cerut ca ALDE să iasă de la guvernare, de lângă PSD, pentru a avea candidat propriu la prezidențiale – în persoana domnului Tăriceanu, și de a merge mai departe pe picioarele noastre spre redefinirea ALDE ca partid liberal! Acum suntem în situația în care am ieșit de la guvernare, nu avem candidat, susținem un independent la alegerile prezidențiale (decizie luată fătă o analiză internă, dacă există posibilitatea unui alt candidat din rândurile membrilor ALDE, în perspectiva dezvoltării partidului), am făcut o alianță electorală cu Pro România și urmează o alianță politică și probabil fuziunea (lucruri aflate de pe Facebook, de pe pagina domnului Tăriceanu)”, scrie Marian Cucșa.

Acesta consideră că deciziile ALDE din ultima perioadă, „luate de 4-5 persoane și aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total greșite și lipsite de respect față de colegi.
Ele s-au născut peste noapte, fără o analiză și o proiecție despre ce înseamnă viitorul liberalismului în România”.

„De ce e mai frecventabil Pro România decât PSD? Când știm cine e Victor Ponta, că de fapt, e tot un PSD-ist plecat supărat de acasă! Am votat împotriva alianței electorale cu Pro România și nu voi susține nicio altă asociere cu formațiunea lui Victor Ponta”, mai scrie deputatul.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
MIHAI FIFOR explică în ce condiţii pleacă PSD de la guvernare
Mihai FIFOR, secretarul general al PSD, refuzat de Klaus Iohannis pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, ...