FIREA, dezvăluiri incendiare despre ORBAN: “Ar trebui să se ascundă în SCORBURĂ”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prezentă în studioul Antena 3, GABRIELA FIREA a făcut dezvăluiri incendiare despre ce a descoperit în anul 2000, când MUGUR ISĂRESCU (pe vremea aceea prim ministru), a invitat-o să reorganizeze DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE al GUVERNULUI, condus până la venirea ei de LUDOVIC ORBAN.

”Cu neplăcere, îmi aduc aminte de anul 2000, ca secretar de stat în Guvernul Mugur Isărescu, am preluat conducerea departamentului de comunicare chiar de la domnul Ludovic Orban. Erau 100 de angajați. În momentul când mi s-a dat sarcina din partea domnului premier să fac restructurarea acelui departament…am aflat că 50 dintre ei nici nu veneau la serviciu. Eu am acele agende. Repet, sunt oameni care ar trebui să se ascundă în scorbură cu privire la acest subiect al politizării administrației și la faptul că au angajat oameni pe pile, soții, amante, precum spun ei. Eu vă spun că erau oameni angajați la Guvernul României și nu veneau la muncă! Lucruri reale, lucruri trăite!”, a mărturisit primarul general al Capitalei.

Citeşte şi: Fifor, promisiune / „Îl scoatem pe Orban din foame. Va avea şi el o leafă până de CRĂCIUN”

Mircea Badea s-a întrebat la emisiunea “În gura presei,” dacă lumea îşi mai aminteşte pentru ce face LIVIU DRAGNEA puşcărie. “Nu pentru Belina, Nu pentru Teldrum, pentru două secretare, dar pentru 50?” Cât se ia? A continuat pamfletarul de seară.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
STOLTENBERG, către MIRCEA GEOANĂ: „Abia aștept să lucrez cu tine pentru întărirea NATO”
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, A SCRIS pe o reţea de socializare un mesaj ...