Coane Firinel, Monseniorul Buendia e ambasadorul Papei!

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Firinel UNGUREANU, ajuns din şef al închisorii Marginei direct director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor,  i-a interzis atât Monseniorului Buendia, Nunţiul Papal de la Bucureşti, să-i facă o vizită oficială lui Liviu Dragnea în penitenciar, cât şi reporterului Antena 3, Oama Zamfir, de-ai lua deţinutului un interviu.

De remearcat e că în sentinţa de condamnare a lui Liviu Dragnea, judecătorii Instanţei Supreme nu i-au limitat dreptul de a-şi exprima liber opiniile.

Citeşte şi: Şoc neomarxist / Deputat USR, Iulian Bulai: “În România sunt peste 50.000 de Hristoşi”

Premeditare sau slugărnicie de comisar de provincie?

Nunţiul Apostolic a reuşit să-i aducă totuşi mesajul Papei Francisc, precum şi mătăniile sfinţite, fiind trecut pe lista privată a deţinutului, privilegiu al oricăruia aflat în detenţie.

Pentru că abuzul comisarului poate crea un precedent, e cazul ca ministrul justiţiei Cătălin Predoiu să dea explicaţii.

Monseniorul Buendia se bucură, nu doar de calitatea sa specială de om de încredere al Sanctităţii Sale, ci şi de cea de ambasador. Până şi în regimurile despotice, ambasadorii au statut special şi se bucură de liberă circulaţie.

Întrebarea e Conul Firinel cui i-a încălcat drepturile? Nu ambasadorului?

Episodul cu refuzul accesului Nunţiului Papal arată că şi regimului Iohannis îi e frică de diviziile diplomatice ale Papei şi că Liviu Dragnea încă le mai provoacă mai marilor zilei coşmaruri.

Ce a vrut sartrapul noului guvern?

Încercând să-i pună botniţă lui Liviu Dragnea şi să-l ţină în izolare, regimul Iohannis a comis, prin noua slugă de la ANP, cel puţin o necuvinţă, dacă nu o impoliteţe, jignind Nunţiul Papal.

Mai mult, Conul Firinel nu e la prima nefăcută. În urmă cu două săptămâni, Oana Zamfir, vedeta postului Antena 3, a cerut Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, prin intermediul unei cereri scrise şi semnate, accesul în penitenciar pentru a realiza un interviu cu Liviu Dragnea.

Pentru a arăta că perseverenţa e şi mama supuşeniei cazone, Conul Firinel a invocat, prin secretară, că nu ar fi oportun interviul. Păi de unde ştie Conul Firinel când e oportun şi din  ce regulament a scos acest cuvânt?

Conul Firinel, comisar la bază (nu ştim ce-o fi la vârf), a comis-o şi trebuie degrabă să plece.

Nicio lege nu-i permite să limiteze dreptul publicului de a fi informat, a diplomaţilor de a vizita pe cine vor, ca să nu mai spunem despre regimul pe care l-a impus deţinutului Liviu Dragnea, pe care l-a trimis la ploşnite.

Coane Firinel, salt înainte culcat! Că-ţi cad stelele de la atâta lins la România nor-ma-lă.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce se vrea desfinţarea S.I.I.J.? Judecătoarea Adriana Stoicescu explică
Guvernul Orban a votat aseară un Memorandum pentru desfinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din ...