Epidemia SARS Cov-2/ Vezi cadoul uriaş făcut de BECALI românilor

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

Gigi Becali, latifundiar cu suflet mare, declară că s-a implicat și financiar pentru a opri pandemia de coronavirus. Patronul FCSB a întețit și rugăciunea: „Merg zilnic la slujbă. Mă rog pentru poporul român. Ăsta e cel mai uriaş cadou”. 

În plus, Gigi Becali susține că a făcut mai multe donații către spitalul „Matei Balș” și că a sunat la o fabrică de cămăși pentru a le cere celor de acolo să producă măști.

„Am vorbit la Braiconf, cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice? Niște materiale? Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10% căt costă mâna de lucru și salariile muncitorilor.

Citeşte şi: Băncile amână plata ratelor la credite. ING măreşte comisioanele

Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi. Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Preşedintele Academiei Române, mesaj emoţionant către diaspora: „nu poți învia cu-adevărat decât din pământul patriei”
Asemenea ţăranului ardelean molcom, dar şi plin de înţelepciune, Ioan Aurel Pop, cel mai iubit ...