VIDEO / Sparangheliştilor li s-au luat buletinele. Înapoierea lor costă 300 de Euro, preţul pentru baracă

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Un grup de români aflaţi la cules de sparanghel în Germania s-au revoltat, oamenii acuzând faptul că sunt ţinuţi închişi, fără mâncare. Vor să plece, dar nu au buletine. Argatul neamţului le-a spus, aşa cum apare şi pe înregistrări că li se dă buletinul doar după ce achită 300 de euro, cazarea şi masa. Dar ei încă nu au primit niciun ban.

Grupul de muncitori format din femei şi bărbaţi sunt nemulţumiţi de banii oferiţi de către fermier şi susţin că le sunt reţinute buletinele şi nu mai primesc mâncare.

Românii riscă amenzi de 25.000 de Euro

Oamenii reclamă faptul că deşi s-au înţeles să primească 13,30 Euro pe oră, aceştia au aflat la faţa locului că vor primi 0,65 Euro/KG cules, motiv pentru care au refuzat să meargă la muncă.

„Va rog distribuiți sa vadă lumea că unde am venit ni s-a promis marea şi sarea, din păcate este total altceva aici acum suntem obligați de autoritățile germane să stăm 14 zile pe carantină fără mâncare fără bani şi dacă mergi până în orașul care este la 4 km de noi să scoţi bani, rişti să iei amendă de 25 de mii de euro şi poliţia o zis că 5 euro este ziua de închisoare pentru a plăti amenda poliţia este mână-n mână cu ei. Vă rog distribuiți să ajungă la domnul președinte”, scrie unul dintre muncitori pe Facebook.

În imaginile publicate pe Facebook, reprezentata fermierului german le explică faptul că trebuie să plătească 300 de euro pentru a-şi primi actele înapoi şi că pot oricând merge la muncă. Suma ar reprezenta costul transportului până în Germania şi al cazării asigurate de fermierul neamţ. În replică, românii îi spun că nu asta a fost înţelegerea în momentul când au plecat din România şi îi spun că trebuie să îi trimită înapoi acasă cu avionul.

Citeşte şi: Judecătorii “sub drapel” vor DOSARE PENALE pentru Arafat şi Streinu-Cercel

 

 

Loading...

One Comment

  1. Dupa August 1994 (Caritasul din Cluj), romanii ar fi trebuit sa invete ca ce suna exagerat de frumos, nu e real. Dupa inca un sfert de secol, vad ca inca mai au nevoie sa invete. Sa invete!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Călin Georgescu, diagnostic de coşmar: criza va duce la controlul total al individului
Omenirea se află la o răscruce în acest moment? L-a întrebat experimentatul jurnalist Horia Alexandrescu ...