Ciolacu nu mai vrea KLAUStrofobia ca model de guvernare a țării

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După afirmaţia ministrului sănătăţii Nelu Tătaru că starea de alertă ar putea fi prelungită şi după data de 15 iunie 2020, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că partidul său “nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării!”, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Liderul social democrat susţine că „Ministrul Sănătății vrea să ne țină și după 15 iunie în stare de alertă, deși nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta. Nici nu are cum fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei”.

Citeşte şi: Marea surpriză a ultimului sondaj. Partidele sunt în derivă

„De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL. Românii au demonstrat însă că sunt mai responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici!”, adaugă liderul interimar al PSD.

Marcel Ciolacu mai zice că „PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniștrilor liberali”.

„Guvernanții nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecții despre cum să ne protejăm în fața coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban și camarila PNL chefuiau cu whisky și trabucuri. Doar specialiștii în sănătate publică trebuie sa spună clar țării ce fel de măsuri trebuie luate mai departe. După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”, afirmă liderul social-democrat.

Nelu Tătaru a anunțat că PNL va cere încuviințarea Parlamentului pentru o astfel de decizie.

Numai că PSD se va opune, la fel ca Pro România, care a anunţat deja prin liderul său Victor Ponta că nu numai că va vota împotrivă, dar va şi merge la proteste în Piaţa Victoriei “Ştiu că acest Guvern trebuie să pună de tot România în genunchi! Dar e prea mult! #AJUNGE”, scrie şi Victor Ponta pe o rețea de socializare.

Standard & Poors recomandă mărirea pensiilor doar cu 10%

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Falit în business-ul privat, pedelistul Stamule saltă 9.000 de euro de la stat. Dă lecţii de afaceri!!
Liberalul Tănase Stamule, consilier de stat al premierului Ludovic Orban, s-a căpătuit în mai puţin ...