Patriarhul Kiril, către “pro-europenista” de la Chișinău: “Dragă Maia…”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Prea Fericitul Kiril al Rusiei a venit să întărească public susținerea lui Putin pentru Maia Sandu, noul președinte al Republicii Moldova.

la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova şi îmi exprim speranţa pentru o interacţiune constructivă continuă a autorităţilor seculare cu Biserica Ortodoxă din Moldova.

Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuţie semnificativă la crearea unei societăţi puternice din punct de vedere spiritual şi sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii şi armoniei între oameni, precum şi la educaţia patriotică a locuitorilor Republicii. Vă doresc ajutorul şi succesul lui Dumnezeu în viitoarea slujire a poporului moldovenesc”, a spus patriarhul Kiril, potrivit Agerpres.

Citește și: CNN: numărul real al morților de COVID-19 din RUSIA e mult mai mare

Maia Sandu s-a impus în alegerile prezidenţiale de duminică din Republica Moldova cu 57,75% din voturi, având cu peste 15 procente mai mult decât actualul preşedinte, Igor Dodon.

Când candidatul filo-rus Usatîi a declarat că o susține pe proeuropenista Maia Sandu, lucrurile s-au luminat. Axa Berlin-Moscova și-a găsit o nouă persoană de contact în estul Europei.

Putin a susținut-o pe Maia Sandu / Liderii români alunecă pe coaja de banană

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Neomarxismul în acțiune / Dispar simbolurile creștine ale Timișoarei, momentan doar în artă
Fostul viceprimar creștin-democrat al Timișoarei, Adrian Orza, denunță mistificarea istoriei de către artiștii care au ...