Putin a susținut-o pe Maia Sandu / Liderii români alunecă pe coaja de banană

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

 

Toți liderii români o felicită pe preferata Moscovei la președinția Republicii Moldova. Ce papagali…Aș fi spus dacă mai eram în anii de liceu.

Maia Sandu reprezintă doar polul germano-rus de putere. Ea a câștigat pentru că Vladimir Putin a negociat-o cu Angela Merkel.

Orice ochi vigilent știe să citească printre rânduri și să asculte de consilieri.

Puțini s-au prins ce se ascunde în telegrama de felicitare trimisă Maiei de Vladimir, „cu dragoste”. Puțin câte Putin, elita românească pricepe cum știe să se travestească Moscova, cea care niciodată n-a crezut în lacrimi, ci doar în sânge,

‘Sper că activitatea dumneavoastră ca şef a statului va contribui la dezvoltarea constructivă a relaţiilor dintre ţările noastre. Aceasta, cu siguranţă, ar răspunde intereselor fundamentale ale popoarelor Rusiei şi Republicii Moldova’, a scris Putin în telegramă.
El i-a urat Maiei Sandu succes, sănătate şi prosperitate. Fără a adăuga „în brațele Mamei Rusia„.

Candidata pro-europeană a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a câştigat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, cu 57,75% din voturi, faţă de 42,25% obţinute de socialistul Igor Dodon, după centralizarea tuturor proceselor verbale din toate secţiile de votare.

Doar nu vă închipuiți că Maia Sandu face Unirea? Ea e pusă în noul cadru de colaborare al Axei Berlin- Moscova. Leadership-ul de la Chișină devine astfel pro Germania, iar business-ul din Republica Moldova rămâne în aria protejată a intereselor Mamei Rusia, care nu renunță la niciun petic de teren.

citește și: Primarul USR-ist al Braşovului a minţit că a absolvit o facultate

Fără susținerea filo-rusului Renato Usatîi, Dodon era și azi președinte.

Chiar dacă nu ne place Kremlinul, nu putem să-l acuzăm de îndărătnicie și de diplomație învechită. Știe să meargă după fentă, altfel n-ar fi o putere mondială.

South-Stream-ul, nupțialul pat al dragostei între economia germane și resursa rusească, merge tot înainte.

Doar nu vă închipuiți că pro-europenista a câștigat de capul ei.

Fraieri sunt politicienii români care nu s-au prins de fentă.

P.S. Aud că poporul moldovean a întins hore în centrul Chișinăului de bucurie că a scăpat de Moscova. Naivitatea rămâne privilegiul oamenilor curați, iar travestiul diplomatic al celor care fac cărțile.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce nu intră Cluj-Napoca în carantină?
Rata de incidență a cazurilor de Covid-19 a ajuns la 9,04 la 1.000 de locuitori, ...