Acuzați că sunt NEOMARXIȘTI, au repus turlele Catedralei din Timișoara, lipsă din pictura murală!

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Newstandard.news a fost prima publicație online care a publicat fotografia picturii murale din cartierul studențesc din Timișoara, în  care lipseau crucile Catedralei, simbol al orașului.

În articolul “Neomarxismul în acțiune / Dispar simbolurile creștine ale Timișoarei, momentan doar în artă”, redam apelul fostului viceprimar Adrian Orza.

Ca urmare a preluării subiectului de mai multe publicații, artistul s-a întors la Timișoara pentru a pune turlele catedralei, acolo unde lipseau.

Artistul a repictat crucile lipsă

 citește și: SENATUL – Poteca politică a falimentarului Vasilică Potecă

„Lucian Sandu Milea s-a reîntors în Timișoara pentru a completa pictura murală stilizată din zona căminelor studențești, intitulată „Fortificații”. Conștient de emoția negativă și de neînțelegerea provocată fără intenție, artistul a dorit să completeze lucrarea pentru a opri dezbaterile create în jurul acesteia. Reprezentarea bisericilor în pictura murală este integrată într-o viziune de ansamblu asupra orașului, în care memoria zidurilor medievale a rămas încă întipărită în arhitectura urbanî actuală, clădirea bisericii fiind inserată în prelungirea acestora. Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii a susținut dorința artistului, punându-i la dispoziție mijloacele tehnice, sperând totodată ca dezbaterea stârnită să ducă la deschiderea pe care dorim să o păstrăm unii față de ceilalți si la schimbul de opinii despre valorile care ne definesc„, au transmis reprezentanții Asociației Timișoara Capitală Europeană a Culturii.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Corneliu Ștefan dă o lecție Fundeniului
La Fundeni, triajul epidemiologic se face într-un cort militar, nesemnalizat din nicio parte. Recent, președintele ...