Discursul de adio al lui Donald Trump: „mișcarea pe care am început-o abia începe”

Marius Ghilezan Uncategorized ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Donald Trump a predat puterea lui Joe Biden, astăzi, 20 ianuarie 2020.

A ținut un discurs istoric. Nemaintâlnit la alt președinte.

“În urmă cu patru ani, ne-am angajat într-o misiune de a face America din nou mare – pentru toți americanii,” au fost primele vorbe ale fostului președinte Donald Trump, dintr-un discurs extrem de emoționant și plin de referințe economice, citat de The Telegraph, publicație care a făcut rost de înregistrarea acestuia. 

Cuvintele de bază au fost “mândria,” “performanța,” “încredere”

S-a declarat, încă din primele fraze că e mândru de ce a realizat împreună cu poporul American.

A promis că se roagă pentru ca noua administrație să mențină America în siguranță.

“Săptămâna aceasta, inaugurăm o nouă administrație și ne rugăm pentru succesul acesteia în păstrarea Americii în siguranță și ]n prosperitate. Vă prezentăm cele mai bune urări și dorim, de asemenea, să aibă noroc – un cuvânt foarte important”, a mai spus Trump.

citește și: Doi consultanți independenți au reușit tranzacția anului. O firmă românească, vândută celui mai mare grup european, din domeniu

Le-a mulțumit Melaniei, serviciilor secrete, chiar și lui Mike Pence pentru susținerea acordată în mandatul său. În primul rând – a subliniat el – mulțumește poporului american.

“Am redat puterea americanilor acasă și am impus conducere americană în străinătate,” a spus el mândru.

S-a lăudat cu miliardele plătite de țările membre NATO

Vorbind despre forța militară a SUA a spus că a reconstruit armata americană cu o sumă record de 3 trilioane de dolari.
A mai precizat că s-a mai întâmplat un lucru extraordinar în mandatul său. Pentru prima oară țările membre NATO au contribuit cu bani la consolidarea forței alianței.

„Lumea ne respectă din nou. Vă rog să nu vă pierdeți respectul,” a mai cerut el.

„Ne-am revendicat suveranitatea apărând America în Organizația Națiunilor Unite, retragându-ne din acordurile globale unilaterale care nu ne-au servit niciodată interesele. Și țările NATO plătesc acum sute de miliarde de dolari, mai mult decât atunci când am ajuns președinte. A fost foarte nedrept. Plăteam costul pentru toată lumea”, a mai spus el conform publicației britanice.

Și poate cel mai important dintre toate, cu aproape 3 trilioane de dolari, am reconstruit pe deplin armata americană – toate fabricate în SUA”

“Nu trebuie să renunțăm niciodată la credința noastră în America”, a cerut el americanilor.

Discurs optimist: „Viitorul va fi mai luminos ca niciodată”

„Acum, în timp ce mă pregătesc să predau puterea unei noi administrații, vreau să știți că mișcarea pe care am început-o abia începe. Nu a existat niciodată așa ceva. Credința că o națiune trebuie să-și servească cetățenii nu va scădea, ci va deveni mai puternică în fiecare zi.

citește și: Alin Nica trimite un specialist “BIG FOUR” la finanțe

Atâta timp cât poporul american păstrează în inima sa o iubire profundă și devotată față de țară, atunci nu există nimic pe care această națiune să nu îl poată realiza. Comunitățile noastre vor înflori. Poporul nostru va fi prosper. Tradițiile noastre vor fi prețuite. Credința noastră va fi puternică. Iar viitorul nostru va fi mai luminos ca niciodată.

citește și: Ungaria ”despotului” Viktor Orban a atras dublul investițiilor străine față de România pro-europenistului Ludovic Orban

Plec din acest loc maiestuos cu inima loială și veselă, am un spirit optimist și o încredere supremă că pentru țara noastră și pentru copiii noștri, cel mai bun este ceea ce va veni”, a încheiat fostul președinte american.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Paradoxuri liberale / Bistrița lui Sighiartău merge cu Orban
Biroul Politic Județean al organizației PNL Bistrița a adoptat prin vot o rezoluție prin care ...