„REFORMA” USR-PLUS / Avea conturile blocate și va administra miliardele statului

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE ECONOMIC investigatii INVESTIGAȚII POLITIC

Propunerea USR-PLUS pentru postul de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S.), care administrează participațiile statului în diverse companii, Cătălin Stancu, șochează lumea business-ului românesc.

El a administrat până firma “Real consulting SRL” din Brăila. Ultima declarație fiscală e depusă în anul 2013.

“Este de profesie inginer, absolvent al Universității Politehnice din București, dar imediat după terminarea facultății a devenit antreprenor. A administrat afaceri în mai multe domenii de activitate, de la comerț la dezvoltare imobiliară, până în anul 2019 când a decis să se implice în politică și a fondat filiala USR Brăila, susține comunicatul USR-PLUS.

A candidat pentru postul de președinte al CJ Brăila. A pierdut. A candidat pentru un post de parlamentar. A eșuat.

În memoria internetului există o discuție acidă, datată 2016, între deputatul PRU (partidul lui Sebastian Ghiță), Dorin Silviu Petrea și Cătălin Stancu, reprezentatul USR din zonă.

Îl căutau portăreii, dar el voia credite de la bancă

“Avea poprire pe toate conturile si avea mari probleme financiare,” a spus Petrea care lucre la o bancă locală, pe vremea când Stancu solicita credite, potrivit site-ului Mihaeladanpress.ro

De asemenea, deputatul PRU mai spunea că nu toată lumea a avut norocul de părinți care “să fie la locul și la momentul potrivit si să ne dea milioane de euro, pe care noi să îi pierdem în afaceri păguboase și pe automobile de lux”.

citește și: Cumetrie pluseristă: Soții Althamer aduși la putere. De ce l-au executat pe profesorul Burnei?

Tatăl lui a fost directorul VINALCOOL Brăila si tot el a privatizat si vândut-0. Prin interpuși și o suveică de firme, bunurile fostei companii de stat au ajuns la fiul Cătălin Stancu, spun sursele locale. Aceasta a demolat VINALCOOL și a vândut terenul celor de la Kaufland,  cel din Viziru.

A fost toata viața ‘antreprenor’ pe banii lui tata; a avut câteva restaurante pe care le-a falimentat.

Persoane care au lucrat pentru el spun că majoritatea salariilor erau pe minimum pe economie.

Fostul AVAS coordonează și valorifică miliardele statului

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S) este instituţia românească de referinţă în domeniul administrării/ vânzării acţiunilor statului şi al valorificării creanţelor cu o experienţă de peste 20 de ani. Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului este cea mai lungă prezenţă pe piaţă în calitate de administrator al activelor şi intereselor economice ale statului român, având cea mai mare experienţă acumulată în diferite segmente decizionale pe acest domeniu.

Până în prezent a fost condusă de Adrian Miuțescu, președinte al PNL Argeș, care a prins un post de deputat. El s-a remarcat prin faptul că la un moment dat lua peste 10.000 de euro de la stat, prin fel de fel de consilii de administrație, fiind profesor la bază.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“Reforma” sănătății / În locul profesorului Moldovan vine activista civică Althamer, „navigatoare” de pacienți
Monica Emanuela Althamer, teoloagă la bază și absolventă de engleză, l-a înlocuit pe profesorul Horațiu ...