Alin Nica nu este de acord cu intrarea în carantină a Timișoarei. Propunere inedită

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că nu este de acord cu propunerea de intrare în carantină a orașului Timișoara și a localităților periurbane, după ce INSP a cerut închiderea orașului, după publicarea raportului de  creștere la 7,44 la mia de locuitori a incidenței COVID-19.

“Nu sunt de acord cu carantinarea fără discernământ a municipiului Timișoara și a zonei periurbane. În cadrul discuțiilor de astăzi cu șeful DSU Raed Arafat, cu directorul DSP Timiș și cu primarul Timișoarei am solicitat cifrele, datele și previziunile pe baza cărora se încearcă instituirea carantinei. Până în momentul de față nu am primit argumente solide astfel că decizia mea este împotriva unei carantine formale, lipsite de eficiență”, susține Alin Nica.

citește și: PIB-ul Ungariei crește mai mult decât cel al României

Președintele liberal al CJ consideră că dacă primarul Dominic Fritz consideră oportună măsura, atunci el cere libertate de mișcare pentru cei vaccinați și a celor care au făcut deja boala. În plus, solicită mai multe doze de vaccin pentru județ și măsuri compensatorii pentru operatorii economici afectați.

Alin Nica se află la domiciliu, în izolare, după ce soția sa a fost depistată cu COVID-19.

 

Loading...

One Comment

  1. Dl Nica, presupun, este medic epidemiolog, are pregatire in sanatate publica, si nu e un activistulet de partid si de stat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Posibilul contracandidat al lui ORBAN, Florin Cîțu, ajunge în Vrancea într-un moment politic nepotrivit
Astăzi, Florin Cîțu ajunge în județul Vrancea. În urmă cu două săptămâni, dădea de înțeles ...