Kate și Meghan, fără soți la finala Wimbledon

Valentin Borcea Principal SPORT

Ducesa Catherine de Camdridge și ducesa Meghan de Sussex au participat la primul eveniment public împreună, fără soții lor, Prinții William și Harry. Cumnatele au mers să urmărească finala feminină a turneului de tenis de la Wimbledon, dintre Angelique Kerber din Germania și Serena Williams din Statele Unite. Sportiva americană este prietenă a ducesei de Sussex și a fost la nunta ei din mai.

Cele două cumnate au fost întâmpinate cu urale și aplauze de la public. Kate și Meghan au vorbit cu băieții și fetele de mingi, cu jucătorii mai tineri și cu staff-ul arenei.

Wimbledon este cel mai vechi turneu de tenis din lume și este considerat de experți drept cel mai prestigios. Din 1877 se joacă în aer liber pe terenurile de iarbă din cartierul londonez Wimbledon.

Competiția este organizată de “All England Lawn Tennis and Croquet Club”, organizație aflată sub înaltul patronaj al Ducesei Catherine de Cambridge. Președintele clubului este Ducele de Kent, vărul Reginei Elisabeta a II-a. Familia Regală are propria lojă.

Wimbledon este un turneu încărcat de tradiții: toți jucătorii trebuie să se îmbrace în echipamente albe, copiii de mingi sunt luați de la școli din apropiere, oficialii poartă uniforme albastru închis, iar soldați în termen ai Forțelor Armate Britanice se pot înscrie ca să fie stewarzi.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Parada militară de Ziua Franței, cea mai veche din lume
4200 de soldați, 220 de vehicule militare și aproape 100 de aeronave au defilat astăzi ...