Justiție “transnistreană” – Fost ministrul separatist de Interne, răpit din Chișinău sub ochii poliției moldovene

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Ghenadii Kuzmiciov, fost ministru de Interne al separatiștilor de la Tiraspol, a fost răpit din Chișinău, acolo unde se ascundea, bătut și dus într-o închisoare din Transnistria.

Potrivit rudelor bărbatului, care au fost martore la incident, mașina cu care fostul ministru separatist se deplasa a fost oprită de un echipaj de poliție în Chișinău.  În acel moment, un alt vehicul, fără numere de înmatriculare, a oprit iar patru mascați s-au dat jos, l-au pus la pământ pe Ghenadii Kuzmiciov, l-au urcat în mașină și s-a făcut nevăzuți.  Unul dintre necunoscuți ar fi luat și automobilul fostului oficial de la Tiraspol.

Presa de peste Prut sa scris că Ghenadii Kuzmiciov a fost dus în Transnistria și băgat în penitenciarului Glinoe, din Grigoriopol, o localitate de pe malul Nistrului, unde a fost bătut și lăsat fără mâncare.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, în acest caz a fost depusă o plângere la Inspectoratul de Poliție Buiucani. În același timp, IGP respinge orice acuzație de implicare a autorităților Republicii Moldova în acest caz.

Ghenadii Kuzmiciov a fost un om de încredere al fostului lider transnistrean, Evgheni Șevciuk. Și acesta se ascunde la Chișinău, fiind dat în urmărire de actuala putere de la Tiraspol, cu care se află în conflict deschis. Evgheni Șevciuk este acuzat de luare de mită, contrabandă, evaziune fiscală, delapidare și abuz de putere. Potrivit presei de la Chișinău, fostul președinte transnistrean este sub protecția forțelor de ordine moldovene.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Duster a devenit al treilea cel mai bine vândut SUV din Europa
Românii au cumpărat peste 60.000 de mii de mașini noi în primele șase luni ale ...