Prințesa Leia va reveni în ultimul Star Wars, chiar dacă a murit

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Carrie Fisher va apărea și în ultimul film din seria Star Wars, Episodul IX, în rolul care a consacrat-o, cel al Prințesei Leia. Regizorul J.J. Abrams a anunțat că va folosi mai multe cadre cu actrița americană rămase de la filmările pentru Episodul VII, Trezirea Forței, din 2014.

Producătorii nu au vrut nici să dea rolul altcuiva și nici să o recreeze digital pe Carrie Fisher, așa cum s-a întâmplat cu alte personaje mai puțin cunoscute. Soluția propusă de LucasFilm este susținută și de fiica vedetei.

Carrie Fisher a murit în decembrie 2016, din cauza unui atac de cord, la câteva luni după terminarea filmărilor la Episodul VIII – Ultimul Jedi și cu mult înainte să se tragă primul cadru pentru Episodul IX, ultimul din seria Star Wars. Prințesa Leia ar fi urmat să aibă un rol central în filmul care urmează să se lanseze în 2019, dar din cauza decesului actriței, scenariul a fost rescris complet.

LucasFilm a anunțat că din distribuția noului film vor face parte atât veterani Star Wars, cât și unii dintre actorii noi. Mark Hamill va reveni în rolul lui Luke Skywalker, Anthony Daniels va fi din nou robotul auriu C-3PO iar Billy Dee Williams în va interpreta iarăși la Lando Calrissian. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn) și Oscar Isaac (Poe) vor reveni și ei în Star Wars Episodul IX. Pelicula va fi lansată în cinematografe in decembrie 2019.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Justiție “transnistreană” – Fost ministrul separatist de Interne, răpit din Chișinău sub ochii poliției moldovene
Ghenadii Kuzmiciov, fost ministru de Interne al separatiștilor de la Tiraspol, a fost răpit din ...