ANAF intră în era digitală

Mihai Popescu ACTUALITATE ECONOMIC SOCIAL

Conform comunicatului ANAF, operatorii economici au posibilitatea de a depune, prin intermediul Spaţiului Privat Virtual, documentele aferente procesului de solicitare şi atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale.

Spaţiul Privat Virtual le permite utilizatorilor de aparate de marcat electronice fiscale să depună Formularul C 801. Acesta reprezintă cererea de atribuire a numărului de ordine din Registrul de evidenţă a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate în Municipiul Bucureşti sau a numărului unic de identificare din aplicaţia informatică a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Formularul C 801 este disponibil pe site-ul ANAF, la rubrica Servicii Online – Declaraţii Electronice. Informaţii despre completarea şi transmiterea cererii, respectiv documentele care trebuie ataşate, se regăsesc în ghidul publicat pe site-ul ANAF, la secţiunea „Servicii Online/”Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)”.

Modernizarea administratiei fiscale este o componentă importantă a programului Guvernului pentru debirocratizare. Prin implementarea acestei soluții, ANAF va reduce reduce birocrația și va eficientiza procesul de solicitare şi atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice fiscale, spune un comunicat al ministerului.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rata şomajului a scăzut în luna iunie
Conform cifrelor prezentate de Eurostat și INS, în luna iunie a anului 2018, rata șomajului ...