Un constructor din Milano înființează Partidul Diaspora Română

Alina Maria Bogdan INTERNATIONAL Principal

Preşedintele Consorţiului Constructorilor Români din Milano, Constantin Ciprian Manoliu, a anunțat înființarea Partidului Diaspora Română. A plecat din România în 1998 şi a ajuns în Peninsulă „pentru a-și face un rost”.
În scrisoarea de intenție trimisă presei de limba română, Manoliu anunță că: PDR este pentru acea Diasporă care uneşte şi construieşte, nu pentru cea care dezbină şi demolează.

Lansarea platformei program va avea loc în luna septembrie.

Referitor la acțiunea din 10 august 2018, semnatarul scrisorii a explicat ”De prea multe ori Diaspora a avut parte doar de manipulare iar rezultatele s-au văzut la toate alegerile de după 2004.

Mitingul promovat din străinătate pentru 10 august la București, fără ca Diaspora să fie în vreun fel consultată, și numit pompos “Mitingul Diasporei”, este în realitate o acțiune manipulatoare pusă la cale de cei care nu vor altceva decât să înlocuiască actuala puterea cu puterea lor, a forței străzii.”

Canstantin Ciprian Manoliu face apel la toți românii de bună credință din diaspora să nu se lase manipulați şi să nu participe la această tentativă de dărâmare a ordinii constituționale bazate pe vot democratic chiar dacă nici nouă nu ne place cum a fost votată, mai scrie în textul scrisorii trimise presei de limba română.

Constantin Ciprian Manoliu a fost o vreme secretar general al PSD Diaspora. A fost schimbat din funcție de Cătălin Rădulescu, deputat de diaspora. Ca urmare a trimis președintelui PSD Liviu Dragnea un memoriu care explica pe larg cum îşi desfăşoară activitatea de preşedinte al PSD Diaspora, Cătălin Rădulescu, cum numeşte oameni în funcții, dar şi cum vorbeşte cu aceştia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liviu Dragnea: „Klaus Iohannis a urlat la Viorica Dăncilă. Un securist din guvern l-a informat despre concediu”
Prezent în studioul Antenei 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea, Liviu Dragnea i-a ripostat lui ...