Liviu Dragnea: „Klaus Iohannis a urlat la Viorica Dăncilă. Un securist din guvern l-a informat despre concediu”

Mihai Popescu POLITIC Principal

Prezent în studioul Antenei 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea, Liviu Dragnea i-a ripostat lui Klaus Iohannis că – de când i s-a transmis pe surse că e posibil ca el să candideze la președinție, președintele a dat ordin pe unitate, la Dumbravă, Ciocârlan, Maior, să-l distrugă.

Referitor la candidatul coaliției la președinție, Liviu Dragnea a spus că se va face o analiză serioasă, iar ”cel desemnat va merge până la Cotroceni.” Nu e stabilit încă cel desemnat, a mai explicat liderul PSD.

Fiind întrebat de unde vine ura lui Klaus Iohannis față de guvern, Liviu Dragnea a răspuns că a urlat la Viorica Dăncilă când a aflat că pleacă în concediu. ”Un securist din guvern i-a transmis informația.” Nemulțumirea sa se referă la reducerea bugetului administrației prezidențiale și a serviciilor secrete. Lideul PSD a explicat că la mai multe instituții s-a aplicat o grilă. Cine nu a cheltuit jumătate din bugetul alocat prin legea bugetului li s-a micșorat acum suma. ”Președinția a cheltuit în primele șase luni 22 de milioane de lei, având un buget estimat de 56 de milioane. I s-a mai alocat 24 de milioane,” a precizat Liviu Dragnea. Referitor la principala supărare a președintelui, a mărturisit că a urlat la Viorica Dăncilă că ”el nu mai are bani de deplasări la NATO și la UE, unde se va plânge.”

În aceeași emisiune, președintele Dragnea a recunoscut că în partid există un document care-l acuză pe Klaus Iohannis de înaltă trădare, dar încă nu a discutat cu principalul aliat Călin-Popescu Tăriceanu.  Există o sumedenie de acuzații, dovezi despre ce a făcut grav Iohannis. ”Eu încă sper ca unii oameni din PNL și din sistem să aibă curajul să vină să spună de abuzurile președintelui”, a conchis președintele PSD.

A mai spus că și de Tăriceanu vrea să se ocupe Iohannis.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Președintele Venezuelei, ținta unei tentative de asasinat cu drone. Șase arestați
Nicolas Maduro, președintele Venezuelei și urmașul lui Hugo Chavez în fruntea statului latino-american, a scăpat ...