Liviu Dragnea: „Klaus Iohannis a urlat la Viorica Dăncilă. Un securist din guvern l-a informat despre concediu”

Mihai Popescu POLITIC Principal

Prezent în studioul Antenei 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea, Liviu Dragnea i-a ripostat lui Klaus Iohannis că – de când i s-a transmis pe surse că e posibil ca el să candideze la președinție, președintele a dat ordin pe unitate, la Dumbravă, Ciocârlan, Maior, să-l distrugă.

Referitor la candidatul coaliției la președinție, Liviu Dragnea a spus că se va face o analiză serioasă, iar ”cel desemnat va merge până la Cotroceni.” Nu e stabilit încă cel desemnat, a mai explicat liderul PSD.

Fiind întrebat de unde vine ura lui Klaus Iohannis față de guvern, Liviu Dragnea a răspuns că a urlat la Viorica Dăncilă când a aflat că pleacă în concediu. ”Un securist din guvern i-a transmis informația.” Nemulțumirea sa se referă la reducerea bugetului administrației prezidențiale și a serviciilor secrete. Lideul PSD a explicat că la mai multe instituții s-a aplicat o grilă. Cine nu a cheltuit jumătate din bugetul alocat prin legea bugetului li s-a micșorat acum suma. ”Președinția a cheltuit în primele șase luni 22 de milioane de lei, având un buget estimat de 56 de milioane. I s-a mai alocat 24 de milioane,” a precizat Liviu Dragnea. Referitor la principala supărare a președintelui, a mărturisit că a urlat la Viorica Dăncilă că ”el nu mai are bani de deplasări la NATO și la UE, unde se va plânge.”

În aceeași emisiune, președintele Dragnea a recunoscut că în partid există un document care-l acuză pe Klaus Iohannis de înaltă trădare, dar încă nu a discutat cu principalul aliat Călin-Popescu Tăriceanu.  Există o sumedenie de acuzații, dovezi despre ce a făcut grav Iohannis. ”Eu încă sper ca unii oameni din PNL și din sistem să aibă curajul să vină să spună de abuzurile președintelui”, a conchis președintele PSD.

A mai spus că și de Tăriceanu vrea să se ocupe Iohannis.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Președintele Venezuelei, ținta unei tentative de asasinat cu drone. Șase arestați
Nicolas Maduro, președintele Venezuelei și urmașul lui Hugo Chavez în fruntea statului latino-american, a scăpat ...