ION CRISTOIU: Afacerea ”M..e PSD” – un exercițiu de calibrare pentru diversiunile care vor urma

Alina Maria Bogdan OPINIE

Operațiunea cu plăcuțele obscene din Suedia, ale șoferului român care a plătit 650 de Euro, este „o operațiune de calibrare ale serviciilor secrete în vederea marilor diversiuni care vor urma având drept scop aducerea la putere a Guvernului Meu al lui Klaus Iohannis” – este de părere Ion Cristoiu.

Klaus Iohannis, împreună cu SRI, SIE, au testat eficiența rețelei de influență.

”S-a verificat dacă opinia publică mușcă la astfel de provocări ale logicii și s-a constatat că românii sînt mai departe ușor de manipulat până și de sergenți, d-apoi de generali. S-a verificat dacă Rețeaua de presă a Noii Securități funcţionează. Și s-a văzut că funcționează. S-a verificat dacă ofițerii acoperiți din presă sînt dispuși să îndeplinească orice ordin, oricât de tare ar contrazice el deontologia și s-a constatat că sunt la fel de slugi ca și în 2014. S-a testat reacția PSD și s-a ajuns la concluzia că e la fel de neghioabă ca și cea din 2014. Cazul putea fi tratat abil în două feluri:

Sau huliganul era lăsat să umble prin țară și să se afișeze cu plăcuțele sale obscene, în timp ce se făcea caz de încălcarea moralei publice de către presa și partidele de la Putere. Sau chiar din prima zi se confiscau plăcuțele de înmatriculare și tipului i se făcea dosar penal pentru ofensă adusă opiniei publice. PSD a preferat cunoscuta sa cale a pîș-pîșismului. Exercițiu a fost un succes pentru SRI și SIE. Prin urmare se poate trece la adevăratele Diversiuni”, scrie Cristoiu.

Editorialistul crede că președintle Klaus Iohannis nu vrea să împartă gloria președinției UE cu un guvern Dăncilă. Că vrea să-și impună din nou ”guvernul meu, al SRI, SIE, al instituțiilo de forță, condus de nulitatea absolută Ludovic Orban.” Klaus Iohannis nu vrea să împartă strălucirea cu un guvern PSD, conchide Ion Cristoiu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
”Demonii” financiari se potolesc. Încep să le scadă puterea
Datoria externă, ROBOR, dobânda de politică monetară, inflația, ”sulițele” de luptă ale propagandei sistemului, încep ...