Marian Vanghelie: “Încă mai există procurori care trimit mesaje judecătorilor”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

„Laura Codruţa Kovesi încă mai încearcă să controleze Direcţia Naţională Anticorupţie din actuala funcţie pe care o are la Parchetul General,” a spua fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, la emisiunea „100 de minute” de la Antena3.

„Se vede foarte clar: Direcția Națională Anticorupție prin adjunctul ei a spus foarte clar că au în cercetare 300 de dosare cu judecători. Ce înseamnă – nu le-a început urmărirea penală pentru că, de fapt, pe ei îi interesează să-i țină în șah ca să poată să-i șantajeze. Acolo la DNA este un colectiv care se ocupă de trimiterea mesajelor către judecători în anumite formule: sunt judecători care colaborează direct cu DNA și pe care aceasta îi folosește ca să-i sperie pe colegii lor”, a mai afirmat Marian Vanghelie.

Prin protocoalele ilegale semnate între Tribunale și SRI s-a încercat șantajarea judecătorilor să dea sentințe împotriva unor inculpați care n-au dorit să colaboreze cu sistemul, afirmă un judecător.

La DNA există dosare, în care 300 de magistrați, sunt cercetați, conform declarației lui Marius Iacob, adjunct al șefului DNA.

Neînchiderea dosarelor magistraților are scopul să țină cureaua strânsă pe judecători. Încă instanțele nu s-au curățat de judecători șantajabili, afirma un cunoscut avocat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Sistemul a reuşit pedeapsa supremă pentru judecătorul Stan Mustață,” a declarat avocata Lorette Luca
Judecătorul Stan Mustaţă, aflat la închisoare după ce a fost acuzat că a primit mită pentru ...