„Sistemul a reuşit pedeapsa supremă pentru judecătorul Stan Mustață,” a declarat avocata Lorette Luca

Mihai Popescu POLITIC Principal

Judecătorul Stan Mustaţă, aflat la închisoare după ce a fost acuzat că a primit mită pentru a da soluţii favorabile în dosare pe care le judeca, judecat înainte de a se pronunța sentința în dosarul ICA, a murit în noaptea de 8 august, potrivit Antena 3. El a fost judecătorul care s-ar fi opus arestării lui Dan Voiculescu.

Stan Mustaţă a murit în urma unui infarct miocardic, în timp ce se încerca o dializă. Judecătorul avea tumori cancerigene în zona abdominală, după cum a anunţat avocata lui în direct la Antena 3, care acuză că a fost transferat în timpul nopţii de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Giurgiu deşi s-a plâns de stări acute de rău.

„Sistemul a reuşit pedeapsa supremă pentru judecătorul care nu a vrut să îl condamne pe Dan Voiculescu fără probe!“, a declarat Lorette Luca, avocata fostului judecător.

Soția mărturisește: ”Elena, vor să mă omoare!”

 

”Să se facă dreptate! A intrat nevinovat la închisoare! A fost o luptă între doi coloși, iar el a fost o victimă colaterală. Au venit mascații peste el la Rahova la ora 02.00 și i-au zis: Mustață, scoală-te că te ducem la penitenciarul Giurgiu, penitenciar de maximă siguranță unde se duc doar cazurile disciplinare. El a zis: Nu am făcut nimic, de ce mă luați? L-au luat, știind că este bolnav. Tot drumul a vomat. Când a ajuns acolo, nu a mai putut merge. Mi-a zis: Elena, vor să mă omoare! Nu mai îmi simt capul. Nu mai pot vorbi! 

L-au dus la spital, iar doctorii au zis că este într-o stare foarte gravă. În două zile, au făcut acte și l-au trimis înapoi la Rahova, fiind bolnav. (…) A fost la Spitalul Sfântul Ioan. Aici i-au făcut niște dialize cu niște catetere groaznice și i-au distrus picioarele.

Apoi l-au mutat la Spitalul Carola Davila. Aici a fost internat. Între timp l-au dus iar la penitenciar. Era cu picioarele bandajate. Nu putea să se spele, să se îmbrace. (…) La ora 16:00, l-au băgat în operație. La două ore de la dializă a făcut infarct și a cedat. S-a terminat cu viața lui Stan Mustață, dar amintirea lui trebuie să rămână în sufletele tuturor (…) A luptat pentru dreptate. A fost un om în adevăratul sens al cuvântului. Poate Dumnezeu îi va face dreptate. Nu mai pot vorbi!”, a zis, printre lacrimi, soția judecătorului după moartea lui Stan Mustață la Antena 3.

Judecătorul Stan Mustaţă, aflat la închisoare după ce a fost acuzat că a primit mită pentru a da soluţii favorabile în dosare pe care le judeca, a murit în noaptea de 8 august. El spunea că este nevinovat.

Stan Mustaţă a murit în urma unui infarct miocardic, în timp ce se încerca o dializă. Judecătorul avea tumori cancerigene în zona abdominală, după cum a declarat avocata lui la Antena 3, care acuză că a fost transferat în timpul nopţii de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Giurgiu deşi acuza stări acute de rău.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Noua lege a exproprierilor a fost promulgată. Lucrările de infrastructură sunt deblocate
După o întâziere de un an, Klaus Iohannis a promulgat ieri noile reglementări privind exproprierile ...