SORIN FAUR: „Echipa Cioloș&asociații a cotit-o spre tactici insurgente în stradă”

Alina Maria Bogdan OPINIE

Sorin Faur, unul dintre cei mai vechi jurnalişti din România, a comentat azi în „România liberă” despre singurele reuşite ale echipei Cioloş&asociaţii: organizarea alegerilor locale şi parlamentare.

„În 2016, singurele lucruri serioase pe care guvernul Cioloș le-a organizat bine potrivit legii au fost alegerile locale și parlamentare. Ambele au fost pierdute catastrofal, potrivit legii, de echipa Cioloș&asociații. În cele două episoade traumatizante echipa a priceput că respectarea, eventual riguroasă, a legii e perdantă. Deci a cotit-o transparent, ostentativ spre tactici insurgente în stradă și în parlament. Cu contribuția asumată politic a mizanscenei poporului revoltat ieșit în drum, majorității instalate formal la putere după 2016 i s-a contestat din primul moment dreptul de a legifera, dreptul de a aplica legea, ba chiar și dreptul de a enunța pretenția să fie respectată legea. Penalii și proștii nu pot avea astfel de pretenții, desigur. Pas cu pas, s-a ajuns ca acum invocarea ca argument a oricărei norme legale să fie cel mult o glumă. Căci legea e un produs infracțional al penalilor. Or, de aici înainte zace, varză, neantul,” a mai scris el.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SORIN ROŞCA STĂNESCU: “Ce legătură există între președintele Klaus Iohannis și o mișcare anarhică extrem de periculoasă?”
Ce legătură există între președintele Klaus Iohannis și o mișcare anarhică extrem de periculoasă, care ...