Unul dintre “greii” lui Trump, congressman-ul Devin Nunes, oaspete al premierului Dăncilă

Marius Ghilezan POLITIC Principal

Devin Nunes, unul dintre “greii” republicani ai lui Donald Trump, a fost marţi oaspetele premierului Viorica Dăncilă. În vârstă de 44 de ani. Nunes conduce Comitetul Permanent pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite. Despre temele discuției nu au fost oferite foarte multe informații.

Surse din administraţie susţin că pe congressmanul american nu l-a interesat lupta anticorupţie, ci doar Planul B al SUA în cazul în care Turcia se retrage din NATO.

Investigaţiile presupusului amestec rusesc în campania electorală din SUA

Cu fermitatea unui californian, Nunes a condus investigaţiile din Congres cu privire la implicaţiile Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016 din SUA. S-a retras strategic din funcţia de preşedinte al comitetului de informaţii. La scurt timp, mai precis în martie 2018, a lansat public un memoriu de patru pagini. Documentul a venit cu probe că a existat o conspirație a Biroului Federal de Investigații împotriva lui Donald Trump. În aceeaşi lună, Comitetul de informații din cadrul Camerei Reprezentanţilor din SUA a încheiat investigația privind interferența Rusiei în alegerile din 2016, concluzionând că nu a existat o colaborare între campania lui Trump și guvernul rus. Cu acelaşi prilej, reprezentanţii comitetului, prin vocea lui Nunes, au concluzionat că Rusia nu a căutat alegerea lui Trump, ci dimpotrivă. Nunes a început ulterior o investigație a FBI și a Departamentului de Justiție pentru presupusul abuz de putere în încercarea de a-l lovi pe Trump. Atacurile lui Nunes asupra unor oficiali FBI și ancheta făcută de către consilierul independent, Robert Mueller, au stârnit preocupări în rândul democraților și a câtorva republicani cu privire la răsturnarea posibilă a establishmentului.

Şi-a început cariera de antreprenor cu şapte vaci

În 2009, Nunes a recunoscut în “The Wall Street Journal” că a devenit antreprenor de la vârsta de 14 ani când a cumpărat șapte vaci tinere, învățând rapid cum să profite de investiția sa.

În 2001, a fost numit de către președintele George W. Bush director pentru California a Departamentului pentru Agricultură al Statelor Unite.

Preşedintele Comitetului de Intelligence care a dat de pământ cu mai mulţi agenţi federali

Acum Devin Nunes este președintele Comitetului de Informații, numit al „Intelligence”, a criticat Departamentul de Justiție și FBI pentru că au „împiedicat în mod activ o investigație a Congresului.” „Ei bine, mass-media a fost oribilă în perioada de campanie pentru alegerea președintelui SUA. A fost ceea ce eu numesc Diviziunea 90-10.  90% din mass-media reprezintă în esență un braț al Partidul Democrat „și” circa 5% dintre jurnalişti legitimi, iar 5% indiferenţi”, potrivit declaraţiilor sale de presă. Nunes a adăugat că „dacă George W. Bush ar fi făcut asta lui Obama, Washington-ul ar fi fost în flăcări”.

FBI-işti, puşi la colţ de Trump, în urma investigaţiilor lui Nunes

Poate şi datorită investigaţiilor sale, recent, Președintele Trump i-a revocat lui John O. Brennan, fostul director al C.I.A. de pe timpul lui Barack Obama, autorizația de acces la informaţiile clasificate. Președintele a avertizat că va face același lucru şi altor foști oficiali ai securității naționale care l-au antagonizat. A concediat procurorul general, Sally Q. Yates, pe James B. Comey, fostul director F.B.I.; pe Andrew G. McCabe, fost director adjunct al F.B.I.; și pe Peter Strzok, fost agent F.B.I., ofiţerul de contrainformații care a investigat influenţa rusească, la îndemnul lui Hillary Clinton, şi care a scris texte inflamatorii la adresa lui Trump.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SORIN FAUR: „Echipa Cioloș&asociații a cotit-o spre tactici insurgente în stradă”
Sorin Faur, unul dintre cei mai vechi jurnalişti din România, a comentat azi în „România ...