Medicii ironizează protestatarii care după o săptămână se plâng de efectele gazelor lacrimogene

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Mai mulţi protestatari s-au plâns că medicii din Unităţile Sanitare de Urgenţă nu le-au oferit protestatarilor asistenţă medicală, ironizându-i sau nescriind pe foaia de observaţie că au fost intoxicaţi cu gaze lacrimogene.

Laurenţiu Ştefănescu, unul dintre #rizist-enţii de la Timişoara, fost director Gelsor, firmă care a falimentat mulţi români, în prezent şef la Iniţiativa Civică a spus la Realitatea.tv: “Ieri şi astăzi trei colege la care au apărut simptome grave neuro-motorii au facut turul spitalelor din Timisoara. La UPU municipal au fost tratate dispreţuitor, ironic, în condiţiile în care aceste femei abia mai puteau să se ţină pe picioare. Li s-au refuzat serviciile minime de îngrijire, nu li s-a făcut nicio analiză, au omis sa treacă pe fişele de externare simptomele acuzate de bolnave. Lipsiţi totalmente de umanismul acela pe care un doctor ar trebui să-l aibă, cu acelaşi rânjet plin de ură. Ticăloşia nu stă într-un ordin, ci e alimentată de propaganda ticăloasă care a infestat minţile atâtor oameni. Cu această ocazie am văzut şi simţit răul în plenitudinea lui cea mai nudă.” Eunicia Someşan, Maria Popovici de la #rezist Milano si Angi Troia au semnalat aceleaşi atitudini. Un alt caz semnalat de presă este cel al Teodorei Vlad care postează un filmuleț chiar din momentul dialogului cu personalul medical. Doamna doctor Bunescu de la serviciul de ambulanță a venit acasă la protestatara Teodora Vlad. La întrebarea: Ce aveți? Teodora Vlad a răspuns: “Am fost gazată la proteste!” Replica medicului nu s-a lăsat aşteptată: “Mergeți la proteste să vă trateze protestatarii!”

Propaganda de pe televiziuni a dus la disperare mulţi protestatari

Pe unele dintre televiziuni şi pe online se spunea că gazele folosite de jandarmi afectează ADN-ul. Secretarul de stat Raed Arafat i-a asigurat pe români că toate tuburile şi compoziţiile chimice sunt avizate şi importate din ţările UE care mai folosesc astfel de substanţe.

Cinci persoane îngrijorate de efectele gazelor lacrimogene utilizate la protestul de vineri s-au prezentat la Spitalul Universitar de Urgenţă în ultimele 24 de ore, însă medicii au decis că nu necesită spitalizare.

„Ca urmare a informaţiilor apărute în presa centrală cu privire la gazele lacrimogene utilizate în seara zilei de 10 august în Piaţa Victoriei, vă informăm că, în ultimele 24 de ore, s-au prezentat la UPU, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, 5 persoane care şi-au manifestat îngrijorarea faţă de consecinţele ce le-ar putea avea aceste gaze asupra sănătăţii dumnealor.

Simptomul a fost unul comun pentru toate cele cinci persoane, respectiv tuse seacă. Toate cele 5 persoane au prezentat o stare clinică bună, fără modificări biologice şi nu au necesitat spitalizare”, se arată într-un comunicat al Spitalului Universitar, transmis joi.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Republica Moldova pregățește “deconectarea” de spațiul rusesc
Guvernul Republicii Moldova a publicat un plan de deconectare a țării de la rețeaua energetică ...