Organizaţia Femeilor Social-Democrate dezaprobă violenţele

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

În timpul Mitingul diasporei din 10 august 2018 au avut loc ciocniri violente între o parte a demonstranţilor şi organele de ordine. Aproape 400 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală. La Parchet s-au depus peste 200 de plângeri penale împotriva jandarmilor.

„Toată această situaţie a fost generată şi propagată de mesajele şi acţiunile de incitare la nesupunere civică şi haos transmise în spaţiul public de liderii şi reprezentanţii partidelor din Opoziţie. Resping cu fermitate orice agresiune împotriva unei femei care îşi făcea datoria de a asigura protecţia protestatarilor paşnici. Totodată, condamn toate încercările domnului preşedinte Iohannis şi ale partidelor din Opoziţie pentru divizarea cetăţenilor, sfidarea ordinii publice, dezinfomarea şi instigarea de a pune presiune pe membrii Guvernului”, susţinea atunci Rovana Plumb, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Organizaţia Femeilor Social-Democrate a transmis ieri un alt mesaj potrivit căruia: “nu tolerează manifestările violente şi dezaprobă violenţele de la mitingul din 10 august.” De asemenea, Organizaţia face apel la şeful statului şi la liderii opoziției „să înceteze cu afirmaţiile iresponsabile pentru că România are nevoie de normalitate şi stabilitate, iar puterea se câştigă prin vot democratic şi nu prin alte mijloace nedemocratice şi prin violenţă,” document semnat de Rovana Plumb.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Donald Trump – media americană: „război total”
Între Donald Trump şi media americană a început războiul total. Săptămâna aceasta, aproape 350 de ...