SUA vor testa drone antirachete. Vor putea fi găzduite la Câmpia Turzii

Valentin Borcea ACTUALITATE Principal

Agenția pentru apărare balistică a SUA, cea care se ocupă inclusiv de scutul de la Deveselu, va începe să testeze drone pentru misiuni de distrugere de rachete balistice.

General Atomics a primit un contract de 134 milioane de dolari pentru dotarea aeronavei fără pilot pe care o produce, MQ-9 Reaper, cu senzori avansați și să afectueze teste de zbor. Unul dintre aceste sisteme ar urma să transforme drone într-un ucigaș de rachete, care să lucreze împreună cu sistemele de apărare balistică. Probele ar urma să fie făcute în condiții cât mai aproape de realitate, a scris DefenseNews.

În 2016, două MQ-9 Reaper a urmărit o rachetă balistică în timpul unor exerciții militare făcute de Statele Unite în Pacific. Aparatul de zbor fără pilot deja poate fi echipat cu rachete de diverse feluri și este folosit constant în misiuni de atac la sol.

Acest model de dronă ar putea fi staționat și în România, la baza aeriană de la Câmpia Turzii. Aici, aviația americană a construit un nou hangar care ar putea să găzduiască inclusiv MQ-9 Reaper.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cocaină ascunsă în ananași găuriți, găsită de poliția spaniolă
Poliția spaniolă a reușit să captureze 67 de kilograme de cocaină, care a venit din ...