BOGDAN CHIREAC / Preşedintele Klaus Iohannis a încercat să câştige avantaj politic din pesta porcină

Alina Maria Bogdan OPINIE Principal

Prezent în studiourile Antena 3, analistul Bogdan Chireac a comentat acţiunea lui Klaus Ioahnnis de a sesiza guvernul pe problema pestei porcine. „Preşedintele Klaus Iohannis a încercat să câştige avantaj politic din pesta porcină”, a spus el.

“Să arunci vini, să vorbeşti vrute şi nevrute…să nu convoci CSAT-ul pentru a le da bani la oameni e incredibil.” “E scroafa moartă în coteţ şi unora le arde de lupte,” a spus Radu Tudor.

“Prinsă în lupta cu Justiţia, pentru a obţine subordonarea acesteia, guvernarea PSD a uitat să se lupte cu pesta porcină africană, cel mai grav flagel cu care s-a confruntat zootehnia românească până în prezent”, afirma de dimineaţă Klaus Iohannis în critica de azi a guvernului.

Valoarea despăgubirilor plătite celor afectaţi de pesta porcină africană se ridică, în prezent, la 222.060 de lei, până la această dată fiind finalizate dosare de evaluare aferente despăgubirilor pentru un număr de 1.890 de exploataţii, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Geronimo Brănescu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Judecătoarea Florica Roman susţine că ORDONANŢA PRUNĂ a fost promovată de guvernul Cioloş fără a avea în prealabil avizul CSM
Judecătoarea Florica Roman de la Curtea de Apel din Oradea, susține pe blogul ei că ...