Propaganda a scos stiletul la gâtul lui Dragnea. Liderul nu şi-a mai pus capul la bătaie. UM-urile rămân cu Speranţa

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Propaganda a încercat să influenţeze viaţa internă a PSD. Încă înainte de reuniunea CEx, cu surle şi trâmbiţe, autobazele sistemului anunţau sfârşitul lui Liviu Dragnea şi preluarea puterii de către o echipă colegială.

Singura temă de agendă, impusă de Unitate: Gabriela Firea vs Carmen Dan, atac care ar fi lovit liderul Dragnea prin ricoşeu, a eşuat lamentabil. Un singur vot împotrivă şi o singură abţinere pentru demisia ministrului de interne. Disputa dintre Speranţa Cliseru şi Carmen Dan a fost îndelung amplificată de UM-urile media. Ba că prefectul a semnat şi nu a semnat, ba că după ora 24. Cert este că în cursul reuniunii CEx, prietena prefectului, pierdută cu firea, şi-a pus poalele în cap, de supărare că nu i-a ieşit pasienţa. Chipurile, prefectul ca o floricică a fost atras într-o cursă la terasa de lângă Biserica Anglicană de o serie de oameni ai Ministerului de Interne şi „răstignită” pe o înregistrare acuzativă.

Dacă propaganda a pornit cu gândul de a-l scoate din Neptun pe Dragnea pe scut nu i-a rămas decât să o coafeze, stileze şi să o penseze pe Speranţa Cliseru ca pe un matador al cauzei.

De mâine poate să se urce pe televiziunile rivale să se dea de-a rostogolul, să devină ucenica lui Taica Lazăr, cărţile sunt jucate, iar zilele procurorului general, numărate la puncte. Ordinul de luptă s-a dat şi niciun procuror nu poate invalida acţiunea pe chestiuni de procedură. E coada vacii pe ştampila primăriei sau e urcată pe Prefectură?

Niculae Bădălău, prezentat drept Popa de inimă neagră, care va prăbuşi eşafodul puterii din PSD, a fost ţinta atacului deputatului USR, Adrian Claudiu Prisnel, cu manelistul care cântă ceva despre UE diaspora. Ceva n-a puşcat. Păi cum să fie dat la câini cu o zi înainte cel ce trebuia să fie eroul de la Neptun?

Se ştie că USR este o formaţiune apropiată de preşedintele Iohannis şi de serviciile secrete. Să o fi scrântit pe drum Niculae Bădălău? Să-şi fi dat seama că face jocul duşmanului?

Un fake news mare cât girafa de la Cotroceni anunţa cu surle şi trâmbiţe că în CEx-ul PSD se va discuta despre celebra amnistiere a liderilor social-democraţi. Acest zvon a fost negat chiar de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a declarat că graţierea şi revizuirea pedepselor nu se vor discuta în cadrul CEx.

Concluziile politice ale acestui CEx încă urmează să fie analizate pe măsură ce vor deveni clare deciziile luate de acesta. Până atunci, un lucru este clar. Lupta politică se ascute, iar adversarii PSD au încercat, să determine o ruptură în cadrul CEx prin intermediul mass-media. Această tentativă nu a reuşit însă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DRAGNEA, mesaj către guvern : “Amnistia, revizuirea sau altă variantă”
“Executivul trebuie să vină cu o soluţie, în termen rezonabil, pentru ca oameni nevinovaţi să ...