Anca Suhov, arhitecta cu IQ de 140 printre „Analfabetele PSD care fac parada modei”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

La vederea clipului „Analfabetele PSD fac parada modei”, cu mii de like-uri şi share-uri, profesoara de matematică Marcelina Popa, de la Liceul Siru Haret din Tulcea, a descoperit că la Şcoala de vară a femeilor social-democrate a fost prezentă şi Anca Suhov, o arhitectă cu renume în oraş.

“Acum vreo 25 de ani, pusesem mâna pe un test de inteligență omologat şi, în încercarea de a depista copii supradotați, am propus elevilor mei de liceu să dea testul. Între cei 40 – 50 de copii care au dat testul, am găsit trei cu un IQ de peste 140: doi băieți şi o fată. Unul este acum jurnalist la Bloomberg, altul conduce o multinațională cu filiale în toată lumea, iar fata a rămas în Tulcea, a făcut arhitectura şi are o mică firmă de arhitectură, împreună cu soțul. Că s-au găsit câțiva dezaxați cu probleme psihanalizabile care să hărțuiască participantele nu e chiar de mirare, dar că filmulețul ăsta a fost apreciat şi distribuit de zeci de mii de ori e chiar uimitor!” – a scris revoltată Marcelina Popa.

Cât despre autoarea descoperirii, Marcelina Popa, ea recunoaşte într-o postare pe facebook că a fost 25 de ani membră a PNL.” Am stat în PNL vreo 25 de ani. Erau oameni la care țineam, alături de care înfruntasem greutăți, sărbătorisem victorii. Şi împreună cu care credeam că pot face bine. Simțeam că fac parte dintr-un angrenaj uriaş care ajută oamenii. Când am pierdut sentimentul ăsta, am plecat din partid. Şi nu era vorba de liderii de la centru,” a conchis profesoara.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Muzeul Național din Rio de Janeiro, distrus integral de un incendiu
Un dezastru fără margini a lovit noaptea trecută Brazilia, dar și cultura din toată lumea. Muzeul ...