Cultul personalității lui Vladimir Putin are acum o emisiune TV

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Postul public de televiziune din Rusia a lansat o nouă emisiune dedicată exclusiv lui Vladimir Putin, abilităților sale politice, condiției sale fizice și dragostei pentru popor. Programul are o oră și se cheamă simplu “Moscova. Kremlin. Putin”.

Prezentator este un jurnalist care a mai făcut filme și cărți documentare despre Vladimir Putin. În prima ediție, rușii l-au putut vedea pe liderul de la Kremlin în excursie în Siberia, cu șeful FSB (fostul KGB) și cu ministrul Apărării, în vizită la o grădiniță și aducând omagii unui popular cântăreț care a murit recent. Dacă atmosfera de cult sovietic al personalității nu era suficient de clară, în cadrul emisiunii, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus că Vladimir Putin este un om foarte uman. În același mod a fost descris și Vladimir Lenin, a scris cotidianul britanic The Telegarph.

Noua adiție în grila televiziunii publice rusești vine în contextul unei scăderi masive de popularitate pentru Vladimir Putin, din cauza legii pensiilor. Nouă din zece ruși se opun planului guvernului de a crește vârsta de pensionare pentru femei și bărbați, deoarece se tem că nu vor trăi suficient de mult ca să prindă pensia.

Cota de încredere a lui Vladimir Putin a ajuns la 67%, o scădere masivă de la 79%, cât era înainte de anunțarea reformei. În iulie, parlamentul rus a aprobat planul guvernului de creștere a vârstei de pensionare pentru femei la 63 de ani și la bărbați la 65 de ani. În prezent, este de 55, respectiv 60 de ani. Dar în condițiile unei speranțe de viață care în Rusia este de 66 de ani pentru bărbați și 77 de ani pentru femei, mulți ruși se tem că nu vor trăi suficient de mult ca să ajungă la pensie. Vladimir Putin a anunțat că va face o concesie și că va cere majorarea vârstei de pensionare pentru femei la doar 60 de ani, cu trei ani mai puțin decât propunerea inițială.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gabriela Firea consideră că ar fi mai bine pentru PSD ca Liviu Dragnea să se retragă
Gabriela Firea, prezentă într-o emisiune în această seara la TVR, a spus că ministrul de ...