SEVERIN / Ştirea lui Rareş Bogdan, cu 40 de parlamentari PSD dezertori, e fie o nouă diversiune fie un semn că au eşuat negocierile cu petroliştii

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Pesediştii au fost bulversați, joi seara, de o știre potrivit căreia, în acest weekend, 40 de parlamentari PSD și numeroși consilieri locali ai aceluiași partid ar urma să se alăture Gabrielei Firea. Ştirea, ca de obicei, a fost dată de Rareş Bogdan, la “Jocuri de putere,” în urma unui mesaj primit pe whatsapp.

Fostul ministru de Externe, Adrian Severin, consideră că această știre este fie o nouă diversiune, fie negocierile economice pe care le face cu OMV şi Exxon pentru gazul din Marea Neagră au eşuat.

„Aseară (06.09.2018), la postul de televiziune care l-a consacrat, dl Rareș Bogdan a difuzat o știre tocmai primită ca SMS (deci neverificată, așa cum cer regulile jurnalismului profesionist) potrivit căreia astăzi (adică la început de weekend) 40 de parlamentari PSD și numeroși consilieri locali ai aceluiași partid ar urma să „se alăture dnei Firea”; fără a se preciza ce conținut are această alăturare în mod concret.

“În consecință, fie s-a dat ordin de deschidere a tuturor „conservelor”, cu riscul de a nu mai avea ce mânca la iarnă, fie s-a aruncat pe piață o știre falsă, adresată oportuniștilor din PSD care, risipiți pe la casele lor și având dificultăți de a se consulta rapid între ei, crezând că barca se scufundă, vor merge după fentă și se vor arunca în alta sau, în lipsa acesteia, vor încerca să scape înnotând până la țărm. Ce ți-e și cu războiul ăsta hibrid!!!” – astfel încheie Adrian Severin comentariul de pe pagina sa de facebook.

Realitatea.tv, amendată cu 30.000 de lei de CNA

Săptămâna trecut postul Realitatea.Tv a fost amendat cu 30.000 de lei de către CNA pentru ştiri neverificate lansate pe post şi pentru limbajul ireverenţios folosit de invitaţii lui Rareş Bogdan.

Aseară, în platoul „Jocurilor de putere,” moderatorul i-a mai potolit pe invitaţi spunându-le nervos că s-a săturat să meargă de două ori pe săptămână la CNA şi să tot dea explicaţii.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvern / Primii proprietari de suine, afectaţi de pesta porcină, încep să primească banii de despăgubiri
Vineri, 7 septembrie, a început acordarea despăgubirilor pentru proprietarii de animale din localităţile Berteştii de Jos, ...