LUJU.RO: „Protestele au fost finanţate din străinătate.” Băiatul în chiloţi a fost unul dintre beneficiari

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Cel puţin unul din rezistenţă a început să vorbească. Luju.ro publică dialogul cu unul dintre protestatari care recunoaşte printre altele că în piaţă sunt mulţi copiii de bani gata, cu părinâi foşti securişti care vor să revină la putere. Urmează un ciclu mai amplu, susţin cei de la luju.ro. Sursa a mărturisit că s-au făcut 140.000 de conturi de facebook false.

“Am cunoştinţe că în anul 2017 şi cred că şi în anul 2018 au fost făcute plăţi din Anglia, Belgia, Franţa şi Olanda către persoane fizice din grupul #rezist, unul dintre ei fiind Florin Bădiţă, fost consilier al Monicăi Macovei. Sumele care veneau din Anglia şi Belgia erau cuprinse între 1000 si 2500 euro, în timp ce din
Franţa şi Olanda sumele erau mai mari şi erau cuprinse între 3000 şi 5000 euro. Ştiu că din Franţa plăţile erau făcute de către o asociaţie, care este formată din foşti judecători şi procurori, prieteni ai Monicai Macovei, scopul acestui ajutor fiind destabilizarea politică, distrugerea partidelor puternice şi creşterea unui partid mic, care ar putea fi controlat foarte usor, în aşa fel încât cei din Franţa să aibă acces politic şi economic mult mai uşor în Romania. Din Olanda, interesul economic este principalul motiv pentru care se susţin activităţile de destabilizare, plăţile făcându-se către mai mulţi membri din #rezist, dar în special către Florin Bădiţă”.. spune martorul #rezist.

Florin Bădiţă s-a remarcat în urmă cu trei ani prin organizarea evenimentului pantless din metroul bucureştean.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dacian Cioloş e împotriva Referendumului pentru familia tradiţională
Fostul premier Dacian Ciolos face un anunt ferm. Fostul şef al guvernului este împotriva referendumului ...