Dragnea: „Funcţia de preşedinte al partidului nu se ia cu japca, se ia printr-un vot masiv şi nu poţi să o tranzacţionezi ca la piaţă”

Dragoș Nelersa POLITIC Principal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că în aproximativ două zile se va decide dacă va fi convocat un Comitet Executiv Naţional al formaţiunii, adăugând că funcţia de preşedinte al partidului ”nu se ia cu japca”, ci printr-un vot masiv.

Dragnea a menţionat, la Palatul Parlamentului, că discuţiile care s-au purtat în ultima vreme în partid nu mai trebuie lungite foarte mult.

Întrebat dacă ar trebui convocat un Comitet Executiv Naţional, Dragnea a spus că a vorbit cu foarte mulţi colegi, o să mai discute luni şi marţi, apoi o să decidă împreună.

Scrisoarea anti-Dragnea e ca „Declaraţia de Independenţă a SUA”

Preşedintele PSD a menţionat că nu ştie dacă există o scrisoare a unor lideri social-democraţi prin care i se cere să renunţe la şefia partidului. Cea care ar fi statutar necesară pentru convocarea CEx. Revenit pe scenă, fostul premier Mihai Tudose susţine că acea scrisoare anti-Dragnea există. „E ca Declaraţia de Independenţă a SUA.”

„Nu ştiu, am vorbit cu majoritatea colegilor care au avut şi poziţii în sensul ăsta, care urmează să aibă poziţii în continuare în sensul ăsta, cu toţi cu care am vorbit ideea este că închidem toate aceste discuţii, pentru că avem aprobat un pachet de proiecte la Comitetul Executiv, sunt cele din programul de guvernare de care trebuie să ne ocupăm, nu de discuţii din astea fără sfârşit. Nu le văd bine deloc (astfel de discuţii – n.r.)”, a afirmat el.

„Problema demiterii preşedintelului PSD vine din afara partidului”

Întrebat dacă este dispus să facă un pas în spate în cazul în care i se cere acest lucru, Dragnea a precizat că „această problemă vine din afara partidului.”

„S-a discutat de multe ori asta la noi în partid, s-a discutat şi în congres, s-a discutat şi la miting şi la alte Comitete Executive, tot timpul revine această problemă care vine din afara partidului, din păcate. Pe mine mă interesează foarte mult să ducem până la capăt programul de guvernare, nu mofturile unora sau altora şi nici temele impuse de Iohannis”, a arătat acesta.

Dragnea a mai spus că, deocamdată, nu i s-a cerut să facă un pas în spate, „dar nu e imposibil”.

Întrebat dacă funcţia de preşedinte se dă sau se câştigă, Liviu Dragnea a răspuns: „Funcţia de preşedinte al partidului nu se ia cu japca, se ia printr-un vot masiv şi nu poţi să o tranzacţionezi ca la piaţă”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
A doua zi a summitului “Iniţiativa celor Trei Mări.” Interconectivitate, flux de investiţii, convergenţă în regiune
Summitul “Iniţiativei celor Trei Mări” continuă astăzi la Palatul Cotroceni cu o sesiune dedicată domeniilor ...