Jean-Claude Juncker nu a dorit să se întâlnească ieri cu Viorica Dăncilă

Valentin Borcea POLITIC Principal

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu a dorit să se întâlnească la Aeroportul Otopeni, în salonul oficial, cu Viorica Dăncilă, primul ministru al României. Guvernul a dat un comunicat prin care explică nesincronizarea de program şi de vinovăţia celor care asigură paza şi securitatea demnitarilor.

După cum s-a văzut din imagini, nu a fost vorba despre o întârziere a premierului, cum acreditau unele surse, ci de intenţia vădită a lui Juncker de a nu se întâlni cu şeful guvernului României. Preşedintele CE a fost luat cu maşina de pe pistă şi dus la hotel. Răutăcioşii de pe televiziuni au vorbit despre posibila reactivare a “crizei de sciatică” a liderului european.

Cheia refuzului a fost elucidată de Traian Băsescu. “Juncker trebuia să facă o vizită la Palatul Victoria, într-o întâlnire nu de un sfert de oră, ci de jumătate de oră, standardul optim, dar foarte probabil scrisoarea idioată pe care a trimis-o cu lovitura de stat din România l-a făcut pe Juncker să nu mai aibă niciun fel de respect pentru premierul României,” a declarat fostul preşedinte al României, la TVR.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dragnea: „Funcţia de preşedinte al partidului nu se ia cu japca, se ia printr-un vot masiv şi nu poţi să o tranzacţionezi ca la piaţă”
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că în aproximativ două zile se va decide ...