Suie Paparude şi Trooper au stricat fiesta lui Firea de 580.000 de lei

Mihai Popescu ACTUALITATE INVESTIGAȚII Principal

Când nici nu se terminase licitaţia pentru organizarea festivalului CENTENAR FEST, trupele Şuie Paparude şi Trooper au anunţat pe conturile lor de Facebook că se retrag deoarece este susţinut de Primăria București. Pe 29 și 30 septembrie, publicul ar  vedea gratis concertele desfășurate pe esplanada Arenei Naționale. Şi-au anunţat participarea Krypton, K-LU, Raku, Nimeni Altu, Cedry2k, Sisu Tudor, Dragonu AKA 47, Focul Viu, Cristi Minculescu cu Buna Seara Prieteni, Vlad Miriță, Gândul Mâței, Cargo.

Războiul de independenţă, reluat la Bucureşti, fără Şuie Paparude

“Centenar Fest va găzdui un spectacol impresionant de sunete, lumini și proiecții, prilej cu care spectatorii se vor putea bucura atât de concertele rock, folk și alternative susținute de trupe din România și Basarabia cu live band, cât și de momentele artistice menite să rememoreze pricipalele secvențe ale celor două mari evenimente istorice − Războiul de Independență și Primul Război Mondial.

În cele două zile de festival, publicul va putea urmări concertele desfășurate pe scenă de trupe și interpreți consacrați ai industriei muzicale românești: Krypton, Andrei Păunescu, Spitalul de Urgenta, K-LU, raku, Nimeni Altuʼ, Cedry2k, Sisu Tudor, Dragonu AKA 47, Focul Viu, Cristi Minculescu cu Buna Seara Prieteni, Vlad Miriță, Gândul Mâței, Cargo, Lupii, Cristi Teodorovici Band, Via Daca”, se arată în descrierea evenimentului Centenar Fest.

În schimb Riga Kripto şi Lapona Enigel sunt în travestiuri lirice şi dansante.

PĂUN se împăunează cu reuşite în achiziţii de patru-şase zile. Andrisanţi cunoscuţi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca de obicei, Madam PĂUN, cum i se mai spune rezistentei din conducerea ARCUB, publică anunţul de licitaţie pentru desemnarea firmei specializate în organizarea de festivaluri în data de 14 septembrie 2018. Preţul total al serviciilor 580.000 de lei, aproximativ 125.000 de euro. Ofertantul căutat în SEAP trebuie să măsoare clădiri, scene, parcări, în patru zile. Data limită de depunere a ofertei era 18 septembrie 2018. În momentul de faţă, ARCUB e în deliberări.

360 Revolution e cheia de deschi RTV

E de urmărit dacă firma lui Sebastian Ghiţă „360 Revolution” SRL va câştiga din nou potul de 580.000 de lei, cum a mai reuşit şi la „Festivalul Luminii – Bucharest Spotlight 2018”, în valoare de 560.000 de lei, tot aşa organizat în şase zile.

România.tv a îndulcit tonul faţă de Gabriela Firea în ultima perioadă. Poate secretul să se ascundă în festivalurile norocoase, numai că Suie Paparude şi Trooper au stricat fiesta lui Firea.

Procurorii n-au descins încă la ARCUB.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un senator ALDE a depus amendamente favorabile petroliştilor la Legea Offshore
Două amendamente au fost depuse la Legea Offshore, fără a apărea pe pagina Senatului, de ...