Cataramă: „Klaus Iohannis a tratat PNL ca pe ruda săracă”

Dragoș Nelersa POLITIC Principal

Extrem de vocal în ultima perioadă, Viorel Cataramă, prim-vicepreședintele PNL Sector 2, îl atacă pe Klaus Iohannis, despre care spune că tratează PNL ca pe ruda săracă, amintind de relația PNTCD cu Emil Constantinescu.

Consiliul Naţional al PNL a decis în martie susținerea lui Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni.

„Eu am trăit drama CDR din perioada 1997-2000; atunci, PNȚCD, partid cu lideri slabi, accepta și vota orice propunere sau instrucțiune venită de la președintele Constantinescu; rezultatul unui astfel de comportament s-a văzut la alegerile din 2000. Astăzi, am senzatia că retrăiesc un sentiment similar. Din momentul în care a ajuns la Cotroceni, domnul Klaus Iohannis a tratat PNL ca pe o rudă săracă, de la care poți cere oricând, orice, dar față de care nu ai nicio obligație”, a declarat Viorel Cataramă la emisiunea de pe Realitatea.tv. ‘

Preşedintele a adus după Ponta “guvernarea Cioloş cu accente socialiste, uneori comuniste”

Cataramă a mai spus că, după demisia guvernului Ponta, președintele nu a făcut niciun efort să aducă PNL la guvernare, „ci l-a însărcinat pe Dacian Cioloș cu formarea noului cabinet, acceptând o guvernare, susținută de PNL, cu accente socialiste, uneori chiar comuniste, fără să riposteze”.

Viorel Cataramă s-a declarat la interviul cu rareş Bogdan drept un susţinător al lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
CSM / Oana Schmidt Hăineală îşi depune candidatura pentru postul de procuror şef al Secţiei de Investigare a infracţiunilor săvârşite de magistraţi?
Plenul Consiliului Suprem al Magistraturii va aproba astăzi declanşarea procedurii privind numirea procurorului şef al ...