Avocatul Poporului anchetează cum s-au făcut tinerii din Câmpie Turzii zombie

Mihai Popescu ACTUALITATE Principal

Avocatul Poporului anunţă că s-a sesizat din oficiu după publicarea unor imagini cu numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile oraşului Câmpia Turzii, judeţul Cluj. Aceştia s-ar fi aflat sub influenţa drogului „Zombie,” potrivit unor surse. Sesizarea vizează posibila încălcare a unui articol din Constituţie privind protecţia copiilor şi a tinerilor.

Căzuţi pe frontul drogurilor

Imaginile surprinse arată mai mulţi tineri care par a fi sub influenţa drogurilor şi care zac prăbuşiţi pe trotuare şi prin parcurile localităţii, tineri despre care presa a relatat că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au declanşat o anchetă cu privire la această situaţie. Din primele rezultate, se pare că a rezultat că tinerii ar fi consumat un drog nou introdus pe piaţa consumatorilor de droguri din România, extrem de periculos, denumit sugestiv „Zombie”, transmite news.ro.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Protocol secret SRI-IJ, declasificat / Încă o probă că SRI era organ de anchetă penală, o atribuţie nelegală şi anticonstituţională
Protocolul secret SRI-IJ a fost publicat astăzi pe pagina de facebook a Inspecţiei Judiciare. Prin ...