Protocol secret SRI-IJ, declasificat / Încă o probă că SRI era organ de anchetă penală, o atribuţie nelegală şi anticonstituţională

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Protocolul secret SRI-IJ a fost publicat astăzi pe pagina de facebook a Inspecţiei Judiciare. Prin acest document se demonstrează evidenţa controlului exercitat de către ofiţerii SRI asupra modului cum se făceau dosarele magistraţilor. Mai mult, apare negru pe alb faptul că SRI putea livra informaţii şi date pentru anumite dosare, cu respectarea legii informaţiilor clasificate, adică, explică un avocat consultat de Newstandard.ro, prin acest mod SRI se ascundea din postura de organ de anchetă care livrează probe.

„Suntem haznaua în care SRI își aruncă toate dejecțiile”

„Am ajuns mahalaua statului de drept. Suntem haznaua în care SRI își aruncă toate dejecțiile. Judecători și procurori lucrați pentru abateri disciplinare de către serviciul secret care are competențe legale doar în  domeniul informațiilor privitoare la siguranța națională a României. Dacă SRI se angajează să trimită Inspecției Judiciare date despre judecători și procurori care pot constitui abateri disciplinare (art. 3 alin. 2 din rușinea aceasta de Protocol) înseamnă că monitorizează judecătorii și procurorii, că-i lucrează informativ. 30 de ani de democrație trâmbițată pentru a ajunge din nou o populație spionată din interior, de noua Securitate. Scoateți si protocoalele anterioare”, scrie avocatul Toni Neacşu pe Facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
FMI: România în topul UE al creșterii economice
România a avut anul trecut o creștere economică de 6,9%, potrivit datelor din raportul “World ...