Sah pe tabla justiţiei / Liviu Dragnea a dat în judecată instanţa supremă

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, de prima instanţă, Liviu Dragnea a dat în judecată instanţa supremă, pentru neaplicarea Legii 304/2018, în alegerea aleatorie a completelor.

În şedinţa de ieri a completului de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul secretarelor, unde trebuia să se judece recursul, liderul PSD a cerut o amânare ca să îşi angajeze avocat. Următorul termen are loc pe 5 noiembrie.

În aceeaşi zi, preşedintele PSD a acţionat în instanţă ÎCCJ şi Colegiul de conducere al instituţiei împotriva hotărârii privind constituirea completelor de judecată. Dosarul a fost înregistrat pe 5 octombrie la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel.

Guvernul a atacat săptămâna trecută la CCR modul de desemnare a completelor de 5 judecători de la ÎCCJ, potrivit unor surse oficiale. Demersul vine la scurt timp după ce liderul PSD Liviu Dragnea afirma că se doreşte să fie „băgat la puşcărie” de un complet de la ICCJ făcut cu încălcarea legii.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Kaczynski: Vom face o Polonie prosperă ca Vestul, dar ne vom păstra identitatea
Jaroslaw Kaczynski, președintele partidului de guvernământ PiS (Lege și Justiție) din Polonia și liderul de ...