Prima nuntă a unei prințese britanice după 26 de ani

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Prințesa Eugenie a Marii Britanii, fiica Prințului Andrew de York, fiul mijlociu al Reginei Elisabeta a II-a, s-a căsătorit astăzi cu alesul inimii ei, afaceristul britanic Jack Brooksbank. Ceremonia a avut loc la Capela Sfântului Gheorghe de la Castelul Windsor iar mirii au mers apoi cu o caleașcă prin oraș. Adică tot așa cum au făcut Prințul Harry și Ducesa Meghan la începutul verii. Nu a fost vorba de o coincidență. Prințul Andrew a vrut ca nunta fiicei lui să fie nu fie cu nimic mai prejos decât cea a nepotului său de frate.

Eugenie, în vârstă de 28 de ani, a noua în linia de succesiune, este prima prințesă a Marii Britanii care să căsătorește în ultimii 26 de ani. Precedenta a fost mătușa ei, Prințesa Anne, care s-a măritat în 1992 cu al doilea soț, viceamiralul Sir Timothy Lawrence. De atunci și până acum, doar prinții britanici s-au prezentat în fața altarului: Edward, Charles, William și Harry.

Trei viitori regi la aceaşi nuntă

Lista de invitați a fost completă. 850 de invitați printre care Regina Elisabeta a II-a, Prințul-Consort Philip, Prințul Charles, Prințul William și Ducesa Catherine, Prințul Harry și Ducesa Meghan, plus vedete pentru Kate Moss, Ricky Martin, James Blunt, Demi Moore, Cara Delevigne plus Pippa Middleton. De asemenea, Prințul George și Prințesa Charlotte au fost printre copiii are au însoțit mireasa. În total, trei viitori Regi ai Marii Britanii la aceeași nuntă. Domnișoara de onoare a fost Prințesa Beatrice, sora miresei, iar cavalerul de onoare a fost fratele mirelui.

Spatele miresei descoperit, pentru a se vedea cicatricea de la operaţia de scolioză

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, care e cu patru ani mai mare decât soția sa, s-au cunoscut în 2010, la ski în Elveția. Ambii au recunoscut că a fost dragoste la prima vedere și că au avut mari emoții. Rochia miresei a purtat semnătura designerului britanic Peter Pilotto. Spatele decupat a fost o cerere specială a Prințesei Eugenie, ca să-i fie vizibilă cicatricea de la operația de corectare a scoliozei. Tiara a fost împrumutată din colecția Reginei Elisabeta a II-a și este purtată pentru prima oară în public. Bijuteria este din 1919 și este în stilul kokoșnik, de inspirație slavă și foarte popular printre doamnele de la Curtea Imperială a Rusiei. Tenorul Andrea Bocelli a interpretat două melodii, dar în mare parte ambianța sonoră a fost asigurată de Orchestra Filarmonicii Regale.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Singapore Airlines a inaugurat cel mai lung zbor comercial din lume
15.000 de kilometri, aproape 18 ore de în aer, 0 escală. Aceastea sunt principalele date ...