Echipa Invictus România a ajuns în Australia, pentru competiția patronată de Prințul Harry

Valentin Borcea Principal SPORT

Echipa României pentru jocurile Invictus, olimpiada soldaților răniți pe front, a ajuns cu bine la Sydney, după o călătorie care a durat mai multe zile. Este vorba de un grup de circa 40 de oameni, adică cei 15 militari care vor participa la întrecerile atletice, plus staff-ul tehnic. La ieșire au fost așteptați de organizatori iar fanfara poliției Sydney i-a întâmpinat pe militarii noștri cu muzică atent aleasă.

Sâmbătă, deschiderea la Opera din Sydney

Urmează o perioadă în care competitorii vor continua antrenamentele iar staff-ul va pune la punct detaliile organizatorice. Sâmbătă, la ora 19:30 (11:30, ora României), la celebra Operă din Sydney, va avea loc deschiderea oficială a jocurilor, au scris militarii Invictus pe pagina de Facebook a echipei.

Ediția din acest an va fi deschisă de patronul competiție, Prințul Harry al Marii Britanii, căruia îi va sta alături Ducesa Meghan, soția sa. Cuplul regal este într-un turneu în Australia, programat ca să coincide cu Jocurile Invictus. Cei doi au fost văzuți împreună și anul trecut, la jocurile Invictus din Canada, dar atunci nu își oficializaseră încă relația. Era chiar prima apariție publică în cuplu, având în vedere că Ducesa Meghan locuia pe atunci în Canada.

Invictus, după experienţa lui Harry în Afganistan

Prințul Harry a decis să organizeze Jocurile Invictus în 2014, ca urmare a experienței sale pe frontul din Afganistan, unde a fost combatant. Fiul cel mic al Prințului Charles a spus că perioada în armată și camaraderia dintre soldați l-au ajutat să treacă peste trauma pierderii mamei sale, care l-a afectat toată copilăria și tinerețea. Prima ediție a fost în 2014 la Londra, apoi au urmat Florida 2016 și Toronto 2017.

15 militari răniţi din România

Echipa României are și ea înaltul patronaj al Casei Regale a României, așa că legătura regală care stă la baza Invictus se păstrează și la noi. România va fi reprezentată la Sydney de 15 militari răniți, care vor participa la șase discipline sportive individuale – tir cu arcul, atletism, canotaj la ergometru, powerlifting, ciclism, înot. La acestea se adaugă, ca sport de echipă, volei din poziţia şezând.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viktor Orban îl susține pe bavarezul Manfred Weber pentru șefia Comisiei Europene
Partidul FIDESZ şi premierul ungar Viktor Orban îl vor susţine pe Manfred Weber drept cap ...