A fost prins bărbatul care i-a trimis o bombă lui George Soros. Era fan Trump

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Cesar Sayoc Jr., 58 de ani, care are antecedente penale, este un susţinător fervent al preşedintelui Donald Trump şi a fost reţinut vineri dimineaţă, în apropierea vehiculului său, care era acoperit cu mesaje politice pro-Trump, pe motiv că i-a trimis o bombă miliardarului George Soros, mare susţinător al adversarilor democraţi.

Agresorul riscă 48 de ani de închisoare

Individul a fost pus sub acuzare pentru cinci infracţiuni federale în legătură cu trimiterea de dispozitive explozive artizanale unor lideri democraţi şi altor persoane şi riscă până la 48 de ani de închisoare. În cadrul anchetei ar putea fi reţinuţi mai mulţi complici.

Dispozitive explozive au fost trimise la vila soţilor Bill şi Hillary Clinton, la biroul lui Barack Obama, reşedinţa miliardarului George Șoroș şi la postul de televiziune CNN, a transmis Mediafax.

În total 14 colete pline cu explozibili au fost trimise prin poșta americană. Directorul FBI a spus că nu au fost doar niște simple glume. Cele mai multe au fost interceptate înainte să ajungă la destinație, dar cel pentru George Șoros, chiar primul găsit, a fost depistat în cutia poștală a miliardarului de origine maghiară.

TRUMP: „violențele politice nu trebuie tolerate sub nicio formă în Statele Unite”

Donald Trump, într-un discurs ținut în cadrul unui miting de campanie în Carolina de Nord, a cerut pedepsirea celor vinovați la nivelul maxim impus de lege. De asemenea, președintele american a spus că violențele politice nu trebuie tolerate sub nicio formă în Statele Unite. Dar Donald Trump nu a ezitat să acuze presa că întreține o tensiune artificială din societate prin atacurile la adresa sa și a susținătorilor săi. De asemenea, a afirmat că jurnaliștii apropiați de democrați încearcă să folosească incidentele cu bombele pentru a lovi în republicani, înainte de alegerile de luna viitoare.

“Am văzut un efort din partea mass-mediei de a folosi acţiunile sinistre ale unui individ pentru a marca puncte politice împotriva mea şi a Partidului Republican. Presa joacă un rol major în ceea ce priveşte tonul. Reportajele constant părtinitoare ale mass-media şi atacurile negative nu duc decât la divizarea oamenilor şi la subminarea dezbaterilor sănătoase” – a declarat Donald Trump în fața a mii de fani din Charlotte, Carolina de Nord.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Care e ministrul justiţiei care a demis opt procurori într-o singură zi?
„Există o diferență între judecători și procurori. Pentru judecători nu scrie în Constituție că sunt ...