CONCERTE CU PREA MULŢI DECIBELI / “Timişoara nu este un campus mănăstiresc” – declară Nicolae Robu, primarul oraşului

Dragoș Nelersa POLITIC Principal

Mulţi timişoreni se plâng de decibelii extra de la multe dintre concertele organizate în oraş. Fost rocker, primarul, Nicolae Robu, a declarat, în contextul mai multor reclamații, că Timișoara nu este un campus mănăstiresc.  

Primarul Timișoarei spune că nu vor mai fi autorizate festivaluri în cartiere, printre blocuri, dar că primăria nu poate face mare lucru când este vorba despre evenimente organizate pe proprietăți private.

 Unii se plâng că-i deranjează clopotul de la catedrală….

„Un oraș precum Timișoara nu poate fi campus mănăstiresc. Așa, unii cetățeni se plâng că-i deranjează clopotul de la catedrală. Păi unde ajungem? Într-un oraș trebuie să existe și înțelegere, și toleranță, că altfel ce facem? Unii sunt deranjați că noi avem spectacole în Piața Victoriei. Păi ce vreți, să nu mai avem viață culturală în oraș? Nu putem să ne limităm numai la ce se întâmplă în spații închise. Ar fi vai și amar dacă am face asta (…) Asta este ideea, să organizăm cât mai multe în aer liber.”

 

« Timişoara are un puls sănătos

 

“Unele dintre aceste lucruri, aceste evenimente, inevitabil sunt la un nivel ridicat de decibeli. Dar un oraș cu puls sănătos precum Timișoara, la toate capitolele, e altceva decât un campus mănăstiresc. Acolo este liniște. Cine vrea liniște… există sate, există munți, există multe locuri unde pot avea liniște. Un oraș este un oraș. Dacă am optat să trăim aici, trebuie să acceptăm viața la oraș cu tot ce are ea. Lucruri plăcute, lucruri neplăcute, iar unele lucruri care sunt plăcute pentru unii sunt neplăcute pentru alții. Fiecare este cu propriul eu”, a mai declarat Robu.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Moaştele Sfântului Dumitru adună taberele diferite din PSD
Deşi aflat în tabără diferită decât a premierului, vicepremierul Paul Stănescu a însoţit-o pe Viorica ...