Darius Vâlcov: ““Românii nu au fost stresați când luau împrumuturi cu 7% dobândă și la depozite aveau 1%?”

Dragoș Nelersa ECONOMIC Principal

Prezent aseară în studioul Antena 3, Darius Vâlcov, consilierul premierului, a ţinut să tempereze elanul celor care susţin că Ordonanţa de Urgenţă 114/2018 de instituire a „taxei pe lăcomie” va fi abrogată în Parlament. El a susţinut ferm că nici nu va fi modificată la momentul adoptării de către forul legislative şi-şi va produce efecte. În luna aprilie, băncile vor plăti primele taxe suplimentare.

LEUL se rostogoleşte în cuşcă. Nu atacă pe nimeni

În rândul bancherilor s-a produs în ultimul timp o mare agitaţie. Vorbind despre mesajele care le transmit, consilierul primului ministru a îndemnat telespectatorii să vadă pe unde se propagă acestea şi la ce posturi unde sunt reclame ale ăluia care e în piaţă, fiind vorba de Steven van Groningen, preşedinte & CEO Raiffeisen Bank. “Românii nu au fost stresați când luau împrumuturi cu 7% dobândă și la depozite aveau 1%? Românii nu au fost nervoși pe lăcomia acestor bănci care 30 de ani au dus-o bine în România? Trebuie tăiată macaroana firmelor care se lăcomesc. Acest proces nu s-a terminat. Nu dăm înapoi. Ordonanța nu va fi abrogată sau modificată” – s-a întrebat consilierul primului ministru care a recunoscut că, la fel ca fostul premier Tudose, n-are card, nici cont la bănci.

„BNR are obligaţia de a interveni pentru a ţine cursul sub control”

Darius Vâlcov a mai afirmat că Banca Naţională (BNR) este responsabilă, conform legii, de fluctuaţia monedei naţionale şi are datoria de a interveni pentru a ţine cursul sub control. El şi-a mai exprimat convingerea că devalorizarea din ultimele săptămâni a leului este o problemă de scurtă durată şi că se „va regla” în cursul acestui an.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum poate fi susţinut Filip Jianu, copilul minune al tenisului românesc?
Filip Jianu are 17 ani. A ajuns până în semifinalele Australian Open. E elev al ...