VIDEO: Incendiu într-un bloc din Paris, cel puțin 10 morți

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Cel puțin 10 oameni au murit la Paris după ce un bloc de 8 etaje, din sud vestul orașului, a luat foc. Printre decedați se numără și un bebeluș, au anunțat autoritățile franceze.

Peste 30 de oameni, inclusiv șase pompieri, au fost răniți. Tragedia a avut loc în arondismentul 16, o zonă de lux a capitalei franceze. Incendiul a început în jur de miezul nopții, la etajul doi al clădirii, și a cuprins rapid tot blocul. Locatarii au fugit în sus pe scări și s-au refugiat pe acoperiș. Echipele de intervenție au venit cu scări lungi, ca să-i coboare de acolo.

250 de pompieri s-au luptat peste cinci ore cu flăcările, până când le-au adus sub control.

Autoritățile spun că a fost, cel mai probabil, o mână criminală. O femeie de 40 de ani a fost reținută și dusă la secție pentru interogări. Potrivit presei locale, ea are probleme mentale. Un vecin al suspectei a spus pentru Le Parisien că incendiul este răzbunare pentru că a pârât-o pe femeie la poliție, deoarece făcea gălăgie în apartament.

Emmanuel Macron a transmis condoleanțe pentru victime și a lăudat intervenția rapidă a pompierilor.  Anchetatorii vor să afle cum focul s-a răspândit atât de repede.

Blocul distrus de incendiu a fost construit în anii 1970. Arondismentul 16 este o zonă „premium” a Parisului. Aici de află piața Trocadero, Place de l’Étoile, Parc des Princes, casa echipei PSG, stadionul Roland Garros, unde se joacă turneul de mare șlem cu același nume, și Bois de Boulogne, ai doilea cel mai mare parc din Paris.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
România are 103,7 TONE de aur în rezerve
România are 103,7 tone de aur în rezerve, o arată un raport întocmit de BNR. ...